Irina Fodor i-a enervat la culme pe fanii Asia Express: “Ai fost răutăcioasă şi penibilă. Gina nu făcea aşa”

Irina Fodor i-a enervat la culme pe fanii Asia Express: “Ai fost răutăcioasă şi penibilă. Gina nu făcea aşa”
Irina Fodor i-a enervat pe fanii show-ului de aventură de la Antena 1. Ce a făcut prezentatoare de la Asia Express?

Irina Fodor nu a fost deloc pe placul fanilor de la emisiunea ‘Asia Express’. Mulți dintre români au susținut că este răutăcioasă cu unii dintre concurenți. Ce remarcă i-a deranjat pe câțiva dintre internauți? Acețtia i-au reproșat dur acest lucru.

Irina Fodor i-a enervat pe fanii ‘Asia Express’: ce a făcut prezentatoarea?

Pe micile ecrane se difuzează filmările de la ‘Asia Express’ care au luat deja sfârșit în această vară. Amintim că Irina Fodor a fost cea care a intrat în vizorul producătorilor după ce Gina Pistol a rămas însărcinată și a renunțat pentru o perioadă la proiectele sale de suflet – Asia Express și Chefi la cuțite.

În cadrul ambelor emisiuni a revenit soția lui Răzvan Fodor în rolul de moderator. La show-ul culinar a fost extrem de iubită, lucru care s-a întâmplat până acum și la proiectul de aventură pe care l-a câștigat anterior partenerul ei de viață alături de Sorin Bontea.

Din păcate, fanii au rămas cu un gust amar în urma recentei ediții. Prezentatoarea a făcut o remarcă ce i-a deranjat pe cei din spatele micilor ecrane. Concret, vedeta a fost pusă la zid pentru comentariile făcute după ce Zarug și Lorelei Bratu au părăsit competiția.

Trei echipe au intrat în ediția trecută în cursa pentru Ultima Șansă – Patrizia Paglieri & Francesco, Lidia Buble & Estera și Zarug & Lorelei Bratu. Primele două au reușit să ajungă în timp util, dar din păcate competiția a luat sfârșit pentru cea mai veselă echipă. Fanii celri din urmă au fost nemulțumiți de eliminarea preferaților lor și de atitudinea avută de Irina Fodor.

„Toată lumea știe că am aici o piatră roșie, v-am arătat-o de mai multe ori. Toată lumea știe că suntem pentru ultima oară în Turcia, că mâine plecăm în Georgia. Așa că o să plecăm în această formație. Zarug și Lorelei nu cred că vor mai veni’, a declarat Irina la finalul ediției.

„Nu se grăbesc să ajungă aici, nu cred că le place acest show, refuză să facă probele. Au refuzat să facă multe probe pe drum. Nu mai vor să se joace cu noi și noi am hotărât că nu vrem să ne mai jucăm cu ei, pentru că oricum nu se grăbesc să ajungă la noi. Nu cred că trebuie să vă țin pe voi aici pentru ei”, a încheiat Irina Fodor.

„Ai fost foarte răutăcioasă și penibilă:

Majoritatea i-au reproșat vedetei că a fost prea tăioasă și că a exagerat cu câteva cuvinte în discursul de plecare făcut pentru cei doi.

„Păcat de discursul tău de la final, faptul că ei au limite fizice nu scuză comportamentul tău, cel mai urât final de episod, au așteptat în trecut concurenți până la ora 3.00 noaptea. Erau plini de transpirație, chiar au încercat, să te văd ce alergai tu dacă aveai 120 kg”, a comentat un internaut.

„Ai fost foarte răutăcioasă și penibilă în emisiunea de aseară.. ați încercat să îi puneți pe Zarug și pe Lorelei într-o lumină proastă (deși oamenii aia erau transpirați, terminați și chiar au dus probele la sfârșit.. așa cum au putut ei) ca să vă justificați comportamentul vostru execrabil.. nici măcar un „la revedere” nu ați fost în stare să le ziceți.. execrabil!!! De acum ați rămas între voi, falșii”, arată un alt mesaj al unui fan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI