Zarug de la Asia Express a dat o adevărată lecție de viață. Reacția simplă, dar categorică: ‘Sunt un om’

Zarug de la Asia Express a dat o adevărată lecție de viață. Reacția simplă, dar categorică: ‘Sunt un om’
Zarug a oferit o lecție de viață. Cum a răspuns la o întrebare surprinzătoare

Zarug a câștigat respectul și simpatia telespectatorilor de la Asia Express prin replicile sale pline de umor, așa că acesta s-a decis să le povestească internauților totul despre o întâmplare care nu i-a oferit plăcere, însă poate să servească drept o lecție de viață pentru alții.

Zarug, lecție de viață pentru internauți. Ce le-a transmis

Zarug a câștigat mulți fani în momentul în care a acceptat provocarea și a participat la Asia Express, așa că admiratorii săi abia așteaptă să afle ce proiecte pregătește acesta în continuare sau pur și simplu să îl cunoască mai bine, prin prisma textelor pe care le scrie pe rețelele de socializare.

Colegul lui Lorelai Bratu a preferat să nu răspundă criticilor din mediul online, chiar dacă există câțiva internauți ce îi lasă diferite comentarii negative. Totuși, Zarug a oferit un răspuns genial în momentul în care a fost întrebat dacă este bărbat sau femeie, oferindu-le tuturor o lecție de viață.

„Aș zice că sunt OM în primul rând”

Mulți fani l-au apreciat pe Zarug în momentul în care fostul concurent de la Asia Express a explicat că întrebarea pe care i-a pus-o respectiva persoană nu a fost una drăguță, iar schimbarea de comportament pe care a avut-o cel care a avut curiozitatea l-a uluit.

”Am răspuns ca unui copil când sare calul: ‘Aș zice că sunt OM în primul rând. Cred că nu te-ai gândit la asta și că nu e tocmai o întrebare drăguță și nici originală.’ Și scrie dracu asta înapoi ‘Nu că știi… că… nu voiam să… oricum esh blanao te urmăresc la teve’

M-a bușit râsul ce repede a capitulat, pentru că, de fapt, omul uitase că stă de vorbă cu alt om, în sm eram doar o poză pe care să o critici. Și-a amintit și el repede că, privite din altă perspectivă, ‘dilemele’ lui legate de mine nu erau deloc importante.

Dacă vrem să ne placem, ne placem oricum. PUNCT! Doar că avem nevoie câteodată de cineva să ne reamintească.”, a transmis Zarug pe rețelele de socializare.

Zarug și Lorelai Bratu au fost eliminați de la Asia Express

Lorelai Bratu și Zarug s-au confruntat cu mari probleme în timpul probelor și nu au reușit să ajungă la destinația pe care a impus-o Irina Fodor, așa că aceștia au fost eliminați din competiție. Totuși, cei doi nu au avut regrete, mai ales pentru că au privit Asia Express ca o etapă din viața lor.

„A fost exact ce promitea, ideea nu e că eu nu pot duce experiența aceasta Asia Express, ideea este că una este să o duci și alta este să faci performanță din ea.

N-am să mai trăiesc niciodată așa ceva. N-aș da nimic înapoi. Mulțumesc, Asia Express! Nu regret nicio secundă faptul că am decis într-un final în ciuda tuturor fricilor mele să vin aici și să le explorez și să la înving.”, a zis Zarug la Asia Express.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI