Ipostaza intimă în care s-a fotografiat liderul deputaților PNL. Imaginea cu Florin Roman a ajuns publică

Ipostaza intimă în care s-a fotografiat liderul deputaților PNL. Imaginea cu Florin Roman a ajuns publică

Liderul deputaților PNL, Florin Roman apare într-o ipostază pe care mulți o vor considera controversată, după ce imaginea a ajuns publică. Cu doar câteva zile în urmă, acesta făcea mai multe declarații prin care critica moțiunea de cenzură împotriva actualului Guvern. În această zi de luni, documentul oficial al măsurii inițiată de PSD și UDMR este citit în plenul Parlamentului.

Ipostaza intimă în care s-a fotografiat liderul deputaților PNL

Înainte de citirea moțiunii de cenzură pe care a criticat-o, cu doar câteva zile în urmă, spunând că este redactată „pe genunchi” liderul liberal pare să fi avut alte preocupări, deloc politice. În imaginea pe care a realizat-o într-o oglindă din baie, Florin Roman apare într-o ipostază nevăzută până acum, cea de macho. Și, dată fiind „ținuta” pe care a ales să o poarte în respectivul portret, nu pare să se sfiască de modul în care arată, deși nu se mai află tocmai la prima tinerețe.

Politicianul de 45 de ani s-a fotografiat cu ajutorul telefonului mobil când purta doar un prosop. Majoritatea bărbaților ajunși în pragul acestei vârste nu ar îndrăzni un asemenea pictorial, dar liderul PNL pare să urmeze exemplul altor colegi din partid care au fost surprinși în ipostaze similare.

Ipostaza intimă în care s-a fotografiat liderul deputaților PNL. Imaginea cu Florin Roman a ajuns publică
Florin Roman și-a făcut un selfie într-o ipostază intimă (foto stânga), îmbrăcat doar într-un prosop, iar poza a devenit publică

Imaginea cu Florin Roman a ajuns publică

Cunoscutul liberal și-a făcut un selfie într-o oglindă și potrivit surselor Impact.ro, acesta nu se afișează foarte des în compania soției sale, la evenimentele publice, deși este căsătorit de mulți ani. De aceea, în spațiul public nu există imagini cu partenera de viață a acestuia.

De asemenea, nu mulți știu că Florin Claudiu Roman este și un fost jurnalist, care a obţinut primul său mandat de deputat în urma alegerilor parlamentare din 2016. Liderul PNL a activat în trecut la principalul cotidian județean din Alba, după care a renunțat la cariera sa din presă.

A optat mai apoi să intre în politică și s-a alăturat liberalilor. În plus, între anii 2013 şi 2016 a fost purtătorul de cuvânt al PNL Alba, dar și președinte al organizaţiei municipale Alba Iulia în cadrul Partidului Național Liberal. S-a aflat pentru o perioadă și la cârma organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL.

Urmăriți Playtech.ro și pe