iPhone Xs, „sifonat” chiar de Apple: mitul secretomaniei a fost spulberat

iPhone Xs, „sifonat” chiar de Apple: mitul secretomaniei a fost spulberat

iPhone Xs o să fie prezentat pe 12 septembrie, de la ora 20 (ora României). Alături de acesta vor mai fi iPhone Xr și Xs Max. Totuși, e ciudat cum au ajuns online informațiile finale.

Cele mai importante știri despre iPhone Xs și iPhone Xr

Ce știm cert cu câteva ore înainte de lansarea noului telefon e că numele sunt cel puțin ciudate. Avem iPhone Xr ca telefon mai ieftin, iPhone Xs, pe calapodul modelului de anul trecut, și Xs Max, un telefon mare. Astfel, știm și ce spații de stocare vor avea, dar și ce nuanțe de culoare.

Ciudățenia e că Apple ține toate detaliile secrete cât de mult poate.

În 2017, un articol publicat de The Outline a devenit viral pe Facebook. Articolul prezenta cum Apple și-a angajat unii dintre cei mai competenți oameni pe securizat informațiile înainte de evenimentele de prezentare. Astfel, în acest context, e ciudat cum iPhone Xs și celelalte două modele au ajuns online via site-ul oficial.

Sigur, nu sunt disponibile toate detaliile. Aceste vor fi abia la evenimentul oficial, dar și așa e o scăpare destul de mare.

Ce trebuie să știi e că și dacă modelul Xr trece drept un „telefon ieftin” nu-i chiar chilipir. E mai ieftin decât cel mai scump model, dar concurează, la preț, cu modele high-end cu Android. Din ultimele informații neoficiale știm că va avea ecran de 6,1 inci IPS LCD, crestătură în ecran ca X, Face ID și spațiu de stocare de 64, 128 și 256 GB.

Ca să afli rapid ce anunță Apple, ți-am pregătit pe PLAYTECH un articol principal. Transmitem în format live text tot ce va fi important.

Dacă vrei să urmărești streamul video, ai câteva soluții.

O concluzie, înainte de evenimentul dedicat iPhone Xs, e că Apple a luat un fel de pauză anul acesta. După inovația de anul trecut cu Face ID și renunțarea la butonul Home, acum duce mai departe designul și extinde linia de produse. Oricum, foarte probabil, nu va mai exista un iPhone 9.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI