Unde vezi lansarea noilor telefoane iPhone: iPhone Xc, iPhone Xs și Xs Max

Unde vezi lansarea noilor telefoane iPhone: iPhone Xc, iPhone Xs și Xs Max
13:23 12.09.2018

Apple va prezenta noi telefoane pe 12 septembrie. Numele sunt destul de ciudate, dar cert e că vor fi cel puțin două modele. Dacă aștepți un iPhone nou, iată unde vezi evenimentul.

La fel ca anul trecut, Apple va susține evenimentul dedicat noului iPhone pe 12 septembrie. Deocamdată, cea mai mare incertitudine vizează numele. Dacă până recent ne așteptam ca iPhone Xc să fie cel ieftin, un zvon recent arată că s-ar putea numi Xr. Oricum, va fi și o versiune mare, imensă, denumită fie iPhone Xs Max, fie Xs Plus.

De la prețuri la specificații, găsești pe PLAYTECH un rezumat cu tot ceea ce ar pregăti Apple pentru noua linie de telefoane. Știm că la nivel de design nu vor fi schimbări mari și, totodată, iPhone X din 2018. va servi drept un standard pentru celelalte.

Dacă vrei să afli mai repede tot ce va fi anunțat, atunci fie urmărești site-ul PLAYTECH, unde vom furniza un live text cu tot ce-i important, fie vizionezi direct streamul de la Apple.

Unde vezi lansarea noilor telefoane iPhone

Evenimentul Apple va începe la ora 20 (ora României). În cazul în care vrei să urmărești un stream video, cea mai sigură sursă este site-ul Apple. Ca să îl accesezi, atunci când va fi disponibil, ai nevoie de următoarele:

  • Safari pe iOS 10 (sau mai nou)
  • Safari pe macOS Sierra 10.12 (sau mai nou)
  • Microsoft Edge pe Windows 10
  • Cele mai recente versiuni de Chrome sau Firefox pe Linux
  • Apple TV (a doua sau a treia generație) cu sistemul de operare 6.2 (sau mai nou) sau a patra generație a dispozitivului

Există o veste și mai bună decât cele de mai sus. Apple va face un stream pentru iPhone Xc, Xs și Xs Max și pe Twitter. Da, e o premieră. Mai jos găsești anunțul Apple pentru acest eveniment.

Etichete: