iPhone Xs o să fie lansat azi. Ce strategie agresivă pregătește Apple

iPhone Xs o să fie lansat azi. Ce strategie agresivă pregătește Apple

Apple va lansa trei telefoane: iPhone Xs, iPhone Xr și iPhone Xs Max. Niciunul n-o să fie foarte ieftin, dar toate merg pe același design din urmă cu un an.

Cele mai importante știri despre iPhone Xs și iPhone Xr

Secretomania Apple nu a funcționat prea bine cu iPhone Xs. Astfel, cele mai noi informații despre viitoarele telefoane vin chiar de pe site-ul oficial al companiei. Au apărut ceva detalii preluate și de Steve Troughton-Smith, pe Twitter.

Au fost confirmate numele, spațiile de stocare și nuanțele de culoare.

Ce specificații au iPhone Xs, Xs Max și iPhone Xr

iPhone Xr este cel mai divers dintre acestea și cel mai ieftin. Va fi disponibil cu 64, 128 și 256 GB de stocare. Dacă ai preferințe de culoare, vei putea cumpăra telefonul pe negru, alb, roșu, galben, coral și albastru. Modelul acesta este cel cu diagonala de 6,1 inci și ecran IPS LCD.

Varianta de iPhone Xs este cea cu ecranul de 5,8 inci. Pe aceasta o vei putea cumpăra cu 64, 256 sau 512 GB de stocare. Culorile disponibile vor fi Space Gray, argintiu și auriu.

În fine, vedeta va fi iPhone Xs Max. Va fi disponibil cu 64, 256 sau 512 GB de spațiu de stocare. La fel ca în cazul modelului anterior, culorile disponibile vor fi Space Gray, argintiu și auriu. Acesta este și cel mai mare dintre cele trei telefoane, cu diagonala ecranului de 6,5 inci. Atât el, cât și Xs vor folosi tehnologia OLED.

Dacă aștepți lansarea cu sufletul la gură, n-ar trebui să ai așteptări prea ridicate. În 2018, suntem într-o „vale”. Așa e gândită strategia Apple de supercicluri. Un an e cu ceva mai bun, alt an e cu o actualizare care ar putea trece drept măruntă.

Între timpl concurența pentru iPhone Xs Max va fi Galaxy Note 9, pentru Xs va fi orice telefon flagship lansat anul acesta, iar iPhone Xr s-ar putea să fie într-o zonă a lui dedicat mai mult vechilor utilizatori de iPhone care încă nu și-au actualizat modelele vechi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI