Ionuţ Dolănescu, decizie radicală din cauza valului 4. Cum va evita un nou lockdown (exclusiv)

Ionuţ Dolănescu, decizie radicală din cauza valului 4. Cum va evita un nou lockdown (exclusiv)
El vrea sa evite perioada de lockdown din Romania

Ionuț Dolănescu a luat o decizie radicală, din cauza valului 4 al pandemiei de covid-19. În vârstă de 49 de ani, artistul este foarte hotărât în ceea ce privesc planurile sale.

Ce decizie a luat fiul regretatului Ion Dolănescu

Ionuț Dolănescu este hotărât să plece din România, dacă autoritățile vor institui o nouă perioadă de lockdown. El spune că își va lua soția și cei trei copii și vor pleca în Statele Unite ale Americii, acolo unde au cetățenie, dar și câteva proprietăți.

“Decizia mea este aproape luată. Dacă ne aşteaptă o nouă perioadă de stat în casă, atunci îmi iau soţia şi copiii şi mă întorc în Statele Unite. Voi îmbina utilul cu plăcutul, fiindcă oricum am acolo nişte proprietăţi de a căror stare de lucru trebuie să mă mai interesez şi eu”, a declarat Ionuţ Dolănescu, potrivit Impact.ro.

Cântărețul este tare mândru de familia lui. El și Doinița au împreună doi băieți și o fată, toți trei fiind pasionați de muzică.

“Nu sunt un tată model, dar îmi place să-i însoţesc la şcoală, în fiecare zi. Îi duc şi-i aduc. Nu contează că mă culc mult după miezul nopţii, uneori, din cauza vreunei obligaţii, a doua zi dimineaţă, e clar, mă trezesc să-mi duc copiii la şcoală”, precizează el.

Ionuț Dolănescu ar fi mai aproape de mama și sora lui, în SUA

Ionuț Dolănescu spune că situația în SUA este mult mai bună decât în România, privind pandemia. În plus, atât oamenii, cât și autoritățile sunt mai relaxați.

“Am vorbit deja cu nişte amici de acolo şi situaţia e mult mai relaxată. Inclusiv autorităţile par ceva mai relaxate, dar şi oamenii, în general.

Am o casă în oraşul Orlando, dar şi alte proprietăţi. Iar Disneyland e destul de aproape, ca şi alte zone turistice, aşa că copiii nu vor duce lipsă nici de distracţie, nici de şcoală!”, mai spune el.

În plus, în America locuiesc mama și sora lui, Maria Ciobanu, și Camelia. Cele două locuiesc în Los Angeles.

Aş fi doar la şase ore de zbor şi de mama, şi de sora mea, aşa că totul pare să încline balanţa spre această variantă. Mai ales că mama urmează să se întoarcă, undeva la începutul lunii octombrie şi ea în Statele Unite ale Americii, fiindcă clima de acolo e mult mai potrivită pentru ea”, adaugă el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI