28 feb. 2023 | 19:13

Ionuț Dolănescu a împlinit 51 de ani. Ce cadou îi oferise Ion Dolănescu, la majorat: „Costa cât o casă!” EXCLUSIV

Știri generale
Ionuț Dolănescu a împlinit 51 de ani. Ce cadou îi oferise Ion Dolănescu, la majorat: „Costa cât o casă!” EXCLUSIV
Ionuț Dolănescu a împlinit 51 de ani. Ce mesaj i-a transmis fratele său, Dragoș, prin intermediul Playtech Știri.

Ionuț Dolănescu a împlinit 51 de ani. La ceas aniversar, Dragoș Dolănescu ne-a vorbit, exclusiv pentru Playtech Știri, despre evoluția relației lor, din copilărie și până în prezent, dar și despre petrecerile pe care tatăl lor, Ion Dolănescu, le organiza, odinioară, cu butoaie de vin și cu sute de invitați. Iată și ce îi urează Dragoș lui Ionuț, de ziua acestuia de naștere.

Ionuț Dolănescu a împlinit 51 de ani

Ionuț Dolănescu a împlinit, zilele trecute, vârsta de 51 de ani. Însă, urmare a scandalurilor, în care au fost implicați, pe moștenirea de un milion de euro a tatălui lor, între Ionuț și Dragoș nu a mai rămas loc nici de „Bună ziua!”. Dragoș are însă un gând bun pentru fratele lui mai mare, la ceas aniversar, pe care i-l transmite prin intermediul Playtech Știri:

„Eu și Ionuț nu mai vorbim de vreo 12-13 ani, dar îi urez „La mulți ani, alături de frumoasa lui familie și multă sănătate!”.”

„Tata a vrut să-mi lase mie toată averea lui, de un milion de euro”

Dragoș a dat timpul înapoi și și-a amintit cu nostalgie de perioadele în care el și Ionuț s-au îndrăgit foarte mult, dar și cum a făcut tot posibilul să nu strice relația lor frumoasă, de suflet.

„Înainte de a muri, tata a vrut să-mi lase mie toată averea lui, de un milion de euro, a vrut să-mi facă acte pe numele meu. Era tare dezamăgit că Ionuț plecase în Australia și că se însurase cu o femeie mai mare decât el, care avea un copil.

I-am zis așa: „Tată, și o farfurie dacă-mi lași, o sparg în două și o împart cu Ionuț. Eu îl divinizez, nu ne strica prietenia”. Tata mi-a dat atunci un răspuns cu tâlc: „O să-ți pară rău, vei vedea că într-o zi te va trăda!”.

Eu și Ionuț am fost foarte buni prieteni, dar ne-am dezvoltat diferit. Acum nu mai avem nimic în comun. Putem compara totul cu o căsnicie. Te căsătorești de tineri, te iubești, apoi, te dezvolți separat și te trezești că ești străin unul față de celălalt. Așa e și cu mine și cu Ionuț, în acest moment. Din păcate, am evoluat diferit, fiecare e cu familia lui, cu problemele lui”, ne-a mai declarat Dragoș Dolănescu, exclusiv pentru Playtech Știri.

Ce cadou scump i-a dăruit Ion Dolănescu lui Ionuț

Dragoș Dolănescu ne-a mai dezvăluit și ce cadou scump i-a făcut Ion Dolănescu lui Ionuț, la majorat, la dorința lui:

„La împlinirea vârstei de 18 ani, tata i-a comandat lui Ionuț o mașină Opel, din Olanda, costa enorm, cât o casă. Eu nu i-am cerut însă niciodată nimic. Dacă aveam haine și mâncare, consideram că e suficient. Mie nu mi-a luat mașini, case sau cadouri foarte scumpe. Lui Ionuț însă tata i-a mai dăruit și alte mărci de mașini, fratele meu a fost mereu atras de mașini, i-au plăcut mereu”.

Petreceri de pomină pentru Ionuț, chiar și în lipsa lui

Dragoș a participat adesea la petrecerile de pomină pe care Ion Dolănescu le organiza pentru Ionuț, de ziua lui, chiar și când sărbătoritul nu se afla în țară.

„Tata începea petrecerile de Crăciun și le ținea până în februarie, de ziua lui Ionuț. Ne treceau pragul casei din strada Caimatei sute de oameni. Tata scotea din beci butoiul de vin cu 500 de litri, erau petreceri cu sute de invitați. Avea provizii serioase de vin, avea și o colecție de vinuri din anii 50, dar și multe butoaie.

Citește și: Un nou scandal în familia Dolănescu. Ionuț își reneagă fratele, în versuri. Reacția lui Dragoș: „Mă atacă, dacă aşa îşi plăteşte factura la lumină” EXCLUSIV

Și pentru mine a făcut un lucru foarte frumos. Pe când se afla în avion, cu instrumentiștii lui, a cerut vin și a ciocnit cu ei, în cinstea mea, de ziua mea de naștere. Tata ne serba și în lipsa noastră”, ne-a mai declarat Dragoș Dolănescu, exclusiv pentru Playtech Știri.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro