Ion Țiriac, mână largă pentru afacerile sale. În ce lux îi place să lucreze, de fapt: ”A fost o provocare”

Ion Țiriac, mână largă pentru afacerile sale. În ce lux îi place să lucreze, de fapt: ”A fost o provocare”
Ce face Ion Țiriac pentru a se bucura de lux în mediul în care lucrează

Ion Țiriac a reușit să strângă o avere uriașă de-a lungul anilor. Acesta se pricepe foarte bine la afaceri și este recunoscut de o lume întreagă pentru acest lucru, dar puțini știu că el își dorește să lucreze într-un lux pe care nu mulți și-l permit. Afaceristul nu se uită la bani atunci când vine vorba despre design-ul clădirilor pe care le deține, așa că a apelat la unele servicii scumpe pentru a se asigura că totul arată perfect.

Ion Țiriac, adeptul luxului. Ce schimbări a făcut la o afacere de-a sa

Centrul Țiriac, clădirea de birouri deținută de afacerist și aflată în zona Herăstrău din nordul Capitalei, a intrat într-un proces de reamenajare pentru ca Ion Țiriac să fie mulțumit de design-ul lobby-ului. A fost contactată o companie numită Lemon Office Design pentru ca zona modificată să fie una luxoasă, dar amenajată cu bun gust.

Lemon Office Design este, de fapt, o divizie a Lemon Interior Design. Compania ce a intrat pe piața amenajărilor de birouri în 2019 a fost lansată de Cristina Căpitanu și Elena Oancea și promite servicii de top de design și management. Afacerea se pliază pe segmentul rezidențial de lux, dar și pe cel office. Când spunem lux ne gândim imediat la Ion Țiriac, astfel că nu este o surpriză faptul că el a apelat la această companie pentru a se bucura de ce este mai bun.

Ion Țiriac se bucură de cele mai bune servicii. În ce mediu de vis lucrează afaceristul

Pentru că a fost vorba de Ion Țiriac și de un design ce a necesitat mult timp de gândire pentru ca afaceristul să fie mulțumit, Elena Oancea, co-fondatorul companiei Lemon Interior Design, a dezvăluit că proiectul a fost o adevărată provocare. Pe lângă faptul că s-a creat cu spațiu funcțional, zona a fost decorată cu foarte mult rafinament și mediul de lucru a fost transformat în unul extrem de primitor.

,,Proiectul de amenajare a lobby-ului clădirii de birouri Ţiriac a fost o provocare pentru întreaga echipă Lemon. Conceptul propus este unul modern, actual, cu accente minimaliste şi culori neutre.

Este un proiect care se înscrie în linia de design office pe care compania noastră a imaginat-o, aceea a unui spaţiu care nu este doar funcţional, ci are şi puternice valenţe estetice şi contribuie la crearea unui ambient de lucru primitor, plăcut ochiului, prietenos pentru cei care îşi desfăşoară activitatea zilnică acolo”, a declarat Elena Oancea.

Cum arată zona amenajată. Ion Țiriac se bucură de lux
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI