Ioana Năstase se pregătește de nuntă: „Un moment frumos pentru mine, pentru toată lumea!”

Ioana Năstase se pregătește de nuntă: „Un moment frumos pentru mine, pentru toată lumea!”
Baiatul Ioanei Nastase face nunta

Ioana Năstase se pregătește de nuntă. Nu face ea o a doua nuntă cu Ilie Năstase, ci se căsătorește fiul ei. Vedeta recunoaște că este un moment frumos pentru ea și pentru toată lumea, mai ales că sunt așteptați nu mai puțin de 400 de invitați. Fiul Ioanei Năstase s-a căsătorit de mic cu soția sa, pe vremea când aveau doar 16 ani.

Ioana Năstase, pregătiri de nuntă. „Mă simt foarte bine, nu prea am emoții…”

Este nuntă mare în familia Ioanei, soția lui Ilie Năstase. Fiul acesteia își va duce iubita în fața altarului peste câteva zile, astfel că pregătirile sunt în toi pentru frumosul eveniment. Ioana Năstase a dezvăluit că nu are emoții foarte mari pentru marele eveniment și că este pregătită sufletește.

Soția lui Ilie Năstase a amintit că fiul ei este împreună de 10 ani cu soția lui și au împreună și o fetiță.

Ioana Năstase este obișnuită cu gândul că fiul ei este la casa lui. Are deja 10 ani de căsnicie

„Un moment frumos pentru mine, pentru ei și pentru toată lumea! Mă simt foarte bine, nu prea am emoții. Posibil atunci, în ziua respectivă. Da, păi, chiar mai devreme vorbeam despre asta. Practic, două zile! Sunt pregătită și sufletește! Am emoții, ce pot să spun? Dar nu atât de mari! M-am obișnuit cu gândul, le sunt alături cu sufletul, cu tot!

M-am găsit cu ei acum două seri. Erau ok. El este în campanie acum. Muncește foarte mult, dar sunt ok. Totul este pregătit. Sunt împreună de la 16 ani. Aproape 10 ani. De micuți…au crescut împreună!

Ioana Năstase își adoră nepoțica

Cam așa ceva! Depinde și cum ești crescut, în ce mediu ai trăit și ce ai văzut! La vârsta de 18 ani, i-am redat libertatea lui Teo! Chiar nu am ținut să îl controlez. Știu că se împacă foarte bine, că se iubesc. Au o fetiță superbă, pe care o iubesc enorm!”, a declarat Ioana Năstase, potrivit Antena Stars.

Soția lui Teo și-a cumpărat trei rochii pentru marele eveniment. Cum se va îmbrăca Ilie Năstase

Fiul Ioanei Năstase, Teo, va face pasul cel mare pe data de 1 iulie, în cadrul unei ceremonii ce se va desfășura pe plajă, sub privirile atente ale invitaților aleși pe sprânceană.

Nora Ioanei Năstase a fost atentă la detalii și și-a achiziționat deja trei rochii pentru marele eveniment. De asemenea, Ilie Năstase își va face apariția în cadrul evenimentului în costumul de general, așa cum i-a obișnuit pe toți.

Cine va cânta la nunta lui Teo

Nu în ultimul rând, atmosfera la nuntă va fi întreținută de Adrian Minune. „Am petrecut un Revelion împreună la munte și acolo cânta Adrian, iar băiatului meu i-a plăcut foarte mult și i-am promis că la nunta lui îl voi aduce. Asta am și făcut„, a mai spus Ioana Năstase, conform sursei citate mai sus.