Ioana Năstase, agresată de o femeie într-un restaurant. Vedeta nu poate să își revină din șoc. Detalii EXCLUSIVE

Ioana Năstase, agresată de o femeie într-un restaurant. Vedeta nu poate să își revină din șoc. Detalii EXCLUSIVE
Prin ce calvar a trecut Ioana Năstase

Ioana Năstase a trecut printr-o adevărată traumă și nu își poate reveni. Frumoasa brunetă nu mai poate să doarmă de câteva zile, după ce a fost agresată de o femeie într-un restaurant. Aceasta și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai neagră experiență din viața ei.

Prin ce calvar a trecut Ioana Năstase

Ioana Năstase a încercat să rămână calmă, chiar dacă răbdarea i-a fost pusă la încercare. Totul s-a petrecut în urmă cu doar câteva zile, în timp ce aceasta era la un restaurant împreună cu Ilie Năstase. Vedeta a trecut printr-o experiență neplăcută, fiind agresată timp de 3 ore de către o femeie.

„Nu îmi revin, am avut o experiență foarte neplăcută. Eram într-un restaurant cu Ilie, a venit o femeie, nu am înțeles cine a fost. Am băiat de 25 de ani, am nepoțică, nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva. Nu am vrut să fac circ, în această vară au fost zvonuri că am făcut circ într-un restaurant din Mamaia, nu este adevărat, nu sunt acest gen de femeie.

Sâmbătă seara a fost nevoie să suport timp de 3 ore totul, nu dorm de 3 seri. Am înțeles că femeia respectivă este cunoscută, m-a agasat timp de 3 ore, nu am trăit niciodată o asemenea experiență.”, a spus Ioana Năstase, în exclusivitate pentru Impact.ro.

„Eu așa ceva nu am trăit, sunt șocată”

Frumoasa brunetă a povestit cu greu tot ce i s-a întâmplat, mai ales pentru că șocul a fost unul extrem de puternic. Ioana Năstase a rămas în respectivul restaurant de dragul lui Ilie Năstase. Cu toate acestea, vedeta a recunoscut că reacția lui nu a fost una potrivită:

„Mi-a pus mâna pe toate cele, mi-a tras fermoarul de la bluză. Într-un restaurant să faci așa ceva…au văzut oamenii ce s-a întâmplat. Ilie era la masă, el îi spunea: “Ok, dă-i.”.

Adică lui îi plăcea ce se întâmpla acolo. De dragul lui am rămas, consumase alcool și nu am vrut să se urce așa la volan. Eu așa ceva nu am trăit, sunt șocată.”, ne declară Ioana Năstase.

Detalii dureroase. Ce a îndurat Ioana Năstase

În respectivele momente, chiar dacă este extrem de puternică, Ioana Năstase nu și-a mai putut abține lacrimile. Îndrăgita vedetă a mers la mama ei pentru a încerca să se liniștească. Aceasta speră să treacă peste episodul neplăcut din viața ei:

„La un moment dat plângeam. Femeia avea 1.90. Rămâi șocat de așa ceva. Ce am trăit nu doresc nimănui. A observat patronul restaurantului ce se întâmpla, altfel cred că sărea pe mine, vreau să îi mulțumesc din tot sufletul. Mi-a zis că nici el nu a văzut niciodată așa ceva.

Să ți se întâmple așa ceva…nu pot să dorm de 3 seri, a fost o traumă, nu știu cum să scap de acest episod urât din viața mea. Am fost la mama mea să mă liniștesc. Femeia aceasta poate să mai agaseze și alte femei. Sper să îmi treacă această trăire urâtă.”

Vedeta a trecut printr-o traumă

Ioana Năstase a rămas cu un gust amar după întâmplarea care a marcat-o. Aceasta a recunoscut că nu a putut să părăsească restaurantul respectiv.

„Partenerul meu îi făcea semne, de parcă era în regulă ce îmi făcea. Aveam pe mine un trening. Mi-a tras fermoarul. Eu nu îl puteam lăsa pe Ilie acolo, altfel mă ridicam și îmi vedeam de ale mele, dar am fost nevoită să resist 3 ore. Sunt șocată.”, ne-a mai zis aceasta.

„Dumnezeu mi-a dat putere”

Bruneta a mărturisit că a încercat să se abțină și să trateze situația cu mult calm, chiar dacă a suferit enorm:

„Sper să îmi revin cât mai repede. M-am controlat, am preferat să îndur toate lucrurile respective. Dumnezeu mi-a dat putere să pot să mă abțin, sunt un om foarte puternic.

Este pentru prima oară în viața mea când pot să spun că m-a șocat un lucru și nu pot să îmi revin, mai ales pentru că Ilie îi spunea: “Ok, dă-i.” Eu nu am trăit așa, am trăit frumos.”

Ce i s-a întâmplat

Ioana Năstase a povestit ce gesturi a avut femeia care a agresat-o. Vedeta a încercat să păstreze distanța față de aceasta. Totuși, la un moment dat, bruneta a fost salvată de către patronul restaurantului, care a observant ce s-a întâmplat.

„Venise la masă, sigur îl cunoștea pe Ilie. M-a rugat să merg cu ea la toaletă, a insistat, am zis să merg. Către toaletă a început să îmi spună: “Ce fund apetisant ai, ce te-aș iubi”. Am început să îmi pun semne de întrebare. Am încercat să păstrez distanța.

Patronul de acolo s-a băgat, a venit și a pus-o în altă parte, i-a zis: “Din acest moment stau eu lângă doamna Ioana, te rog frumos să pleci.” Am fost la mama mea, am încercat să povestesc, să scap de această întâmplare.”, a punctat ea.

Ce se întâmplă între Ioana și Ilie Năstase

Atunci când vine vorba despre mariajul cu Ilie Năstase, frumoasa brunetă nu este încă hotărâtă cu privire la ce o să facă în continuare:

„Încă actualul meu soț se uita la ea, râdea, vedea tot ceea ce face. Eu am încercat să mă feresc. Nu este corect și normal. Este încă actualul meu soț, mă mai gândesc la ce am de făcut până pe 18.”

De asemenea, Ioana Năstase speră ca femeia respectivă să își dea seama de ce a făcut și de faptul că a provocat multă suferință. Bruneta își dorește ca persoana care a agresat-o să nu mai facă niciodată așa ceva:

„Eu vorbesc pentru că sper să ajungă la urechile ei, să își dea seama de ce a făcut, de cât a putut să sufere un om din cauza nebuniei ei. Nu pot numi altfel acest lucru.

A venit la masa mea, am primit-o ca o doamnă. Eu sunt un om liniștit, îmi văd de afaceri, de copil, stau în banca mea, retrasă.  Sper să își dea seama de ce a făcut și să nu se mai întâmple așa ceva.”