Ioana Ginghină, gest surprinzător de ziua ei. Toate femeile din România ar trebui să facă asta

Ioana Ginghină, gest surprinzător de ziua ei. Toate femeile din România ar trebui să facă asta
Ioana Ginghină, gest surprinzător de ziua ei

Deoarece se apropie ziua sa onomastică, frumoasa actrița și-a făcut un cadou deosebit. Ioana Ginghină le-a prezentat fanilor noua sa achiziție, dar și schimbarea de look foarte extravagantă.

Ioana Ginghină, gest surprinzător de ziua ei

Fiind foarte activ pe rețelele de socializare, actrița își ține la curent fanii cu aproape tot ce e nou în viața ei. Mâine sărbătorindu-se Sfântul Ioan și fiind ziua sa onomastică, Ioana Ginghină și-a făcut un cadou deosebit, dar și-a schimbat și look-ul.

Pe Instagram, actrița le-a vorbit fanilor chiar de la volanul noii achiziții, fiind foarte încântată de mașină.

”Să știți că nu sunt o persoană care să mă laud, dar pentru că astăzi este prima zi în care am luat mașina cea nouă, nu puteam să nu împărtășesc cu voi, care sunteți prietenii mei virtuali și care sunteți de fiecare dată alături de mine, atunci când apare ceva nou în viața mea.”, a spus actrița, într-un Insta Story.

Ioana Ginghină nu și-a schimbat mașina de zece ani

De asemenea, artista precizat și cât de special este acest moment din viața ei, deoarece timp de zece ani de zile nu și-a mai cumpărat altă mașină. Mai mult de atât, Ioana Ginghină îi dădu-se și un nume celei vechi.

”Să știți că nu sunt genul de femeie care-și cumpără toată ziua, bună ziua, mașini, poate de-asta sunt și așa de fericită, pentru că de 10 ani n-am mai cumpărat o mașină nouă.

Pe Milenuța că așa o cheamă pe mașina cea veche astăzi o să o abandonez așa un pic. N-o să o vând, o să o țin de suflet pentru că, din păcate, sunt genul de om care se cam atașează de lucrurile cu care își petrece viața”, a adăugat Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină și-a schimbat look-ul

După ce a ajuns acasă, frumoasa actriță s-a afișat într-un mod spectaculos. Deși toți o cunoaștem cu părul brunet și creț, acum Ioana Ginghină și-a pus pe cap o perucă extravagantă, fiind de nerecunoscut.

Îmbrăcată într-o rochie neagra, cu o sticla de șampanie în mână și cu noul look, Actrița le-a spus fanilor că secretul vieții sale fericite este o imaginație mereu trează.

În urmă cu ceva timp, invitată la emisiune de televiziune, frumoasa actriță și-a luat fanii prin surprindere, mărturisind că a primit un inel de la partenerul său. Însă, potrivit spuselor Ioanei Ginghină, nu era vorba despre un inel de logodnă, ci despre un cadou primit de ziua ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI