Ioana Ginghină a petrecut Ajunul Crăciunului cu Alexandru Papadopol, fostul soț. Abia acum s-a aflat!

Ioana Ginghină, una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi, a vorbit recent despre nuntă și tot recent s-a aflat că aceasta și-a petrecut Ajunul Crăciunului în compania fostului soț, Alexandru Papadopol. Chiar dacă au decis să meargă pe drumuri separate acum trei ani, cei doi au rămas în relații foarte bune de dragul fiicei lor, Ruxandra.

Ioana Ginghină a petrecut Ajunul Crăciunului cu fostul soț

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au format o familie până acum aproximativ trei ani, când au decis să bage divorț. Chiar dacă pe plan sentimental lucrurile s-au schimbat radical între ei, cei doi au rămas în relații mai mult decât bune de dragul fetei pe care o au împreună.

Pare-se că cei doi au lăsat în urmă perioadele dificile cauzate de divorț, bucurându-se împreună de magia sărbătorilor de iarnă. Actrița a povestit, într-un interviu acordat pentru wowbiz.ro, despre cât de apropiată este de fostul soț, dar și părerea acestuia despre faptul că ea se căsătorește din nou.

„Da, normal că știe despre nuntă. Noi am făcut și Ajunul Crăciunului împreună, toți patru. Relațiile sunt foarte bune între mine și Alexandru și normal că întotdeauna îl anunț și pe el orice pas fac și și el mă anunță pe mine, pentru că prioritatea naostră este Ruxandra și atunci vrem să discutăm totul înainte să luăm o decizie, tocmai ca Ruxandra să știe că toată lumea e de acord cu toată lumea și că e bine și că suntem în relații foarte bune.

Dar și pentru că relația mea cu Alexandru este una de prietenie, pentru că ne înțelegem foarte bine și chiar mi se părea normal să îi spun eu, nu să afle din ziare sau din alte părți“, a spus Ioana Ginghină.

Citește și: Ioana Ginghină a recunoscut! Cum a aflat prima dată de relația Alexandru Papadopol – Adriana Titieni

Acum s-a aflat totul

Acum, actrița se pregătește din nou de evenimentul nunții, alături de actualul iubit, Cristi Pitulice. Cu toate că divorțul de Alexandru Papadopol i-a provocat multă suferință, după cum o spunea chiar ea mai de mult, Ioana și-a refăcut acum complet viața, fiind gata să-și unească, anul acesta, destinul cu cel al lui Cristi.

„Nu e grabă cu nunta. Prietenii noștri se căsătoresc în septembrie, deci mai avem destul de mult timp să organizăm.

Nuntă, că așa e cuvântul, dar nu o să fie o nuntă în sensul acela, cu rochie de mireasă, cu tot tamtamul. Va fi ceva simplu, între familie și prieteni. Nașii vor fi niște prieteni de ai noștri, ne-am gândit și la asta“, a dezvăluit actrița, potrivit sursei citate.

Ce spune Ruxandra despre nunta mamei ei?

„Nu e ceva nou pentru Ruxandra, doar că mai lipsea formalitatea asta. Locuim împreună, planurile sunt pe termen lung, așa că nu se mai punea problema. E pur și simplu o hârtie.

Pentru mine, la momentul acesta, când vorbesc de căsătorie sunt mai concentrată pe partea de ce înseamnă, pe fondul ei. Hârtia nu mai înseamnă nimic.

Am trecut prin niște experiențe și nu pot să spun că această hârtie mă mai impresionează în vreun fel sau altul, dar uite că sunt momente când trebuie făcute dacă vrei să fii alături de alți prieteni, să fii naș și să mergi mai departe. Am noroc de prietenul meu, Cristi, că nici el nu e așa disperat de a face nuntă mare și să petrecem trei zile și trei nopți“, a mai povestit Ioana Ginghină.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI