Ioana Ginghină a recunoscut! Cum a aflat prima dată de relația Alexandru Papadopol – Adriana Titieni

Ioana Ginghină a recunoscut! Cum a aflat prima dată de relația Alexandru Papadopol - Adriana Titieni
Ioana Ginghină a rescut cum a aflat pentr prima dată de relația dintre Papadopol și Adriana Titieni

Ioana Ginghină nu se mai ferește să spună adevărul! Cunoscuta actriță a dezvăluit cum și când a aflat de relația dintre Alexandra Papadopol cu Adriana Titieni. Ioana și Papi și-au spus adio după 12 ani de căsnicie, bărbatul, simțidu-se nefericit, a pus stop și și-a găsit altă iubire. Cum a aflat că nu mai există cale de întoarcere în drumul lor de altă dată comun ?

Ioana Ginghină a recunoscut tot!

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au ales să meargă, după 12 ani e căsnicie, pe drumuri separate. Cu toate că cei doi soți afișau un mariaj reușit din cale afară, povestea lor de iubire începuse de o bună vreme să scârțâie. De mai bine de un an de zile cei doi nu mai erau fericiți unul lângă celălalt, dar cel care a luat taurul de coarne și a decis iremediabil despărțirea a fost Papi. Actorul a plecat de acasă încă din luna februarie a anului curent, mai apoi în vară fiind surprins în timp ce se săruta cu o altă femeie. Nu a trecut mult de atunci de la decizia finală în conformitate cu legea, divorțul alb pe negru.

„Nu mi-a fost ușor și i-am spus si lui. Prima dată când am aflat am sunat psihologul, ca să știu cum să fac cu Ruxi. Și apoi l-am sunat pe el, nu știa că au apărut imaginile cu el. Era și el terminat, nu avea niciun chef să se vadă chestia aia. Cumva nu mi-a picat bine, dar oricum bănuiam ceva, mai mult m-am gândit ce zice lumea”
Ioana Ginghină

Ginghină a recunoscut tot! Cum a aflat că mariajul lor s-a dus pe apa sâmbetei
Ginghină a recunoscut tot! Cum a aflat că mariajul lor s-a dus pe apa sâmbetei

 Cum a aflat de relația lui Papi?

Ioana pare mai fericită decât niciodată acum, după finele relației. Se pare că le ajunsese amândurora chinul de a încerca să lege ceva ce nu mai avea sens. Cunoscuta actriță a declarat că acum are mai mult timp pentru ea în care să se bucure de vacanță singură. Înainte de perioada de relaxare de acum, Papi i-a dezvăluit chiar el că este nefericit și că lucrurile nu mai pot merge așa.

„Am fost în vacanţa de vară unde el a fost un pic mai ciudat, mai distant, supărat. Când am ajuns acasă l-am întrebat ce are. Atunci mi-a zis: uite care e treaba, că nu merge, că el simte ceva, nu ştie. Era nefericit. Mi se pare un lucru destul de important. Îmi dau seama că viaţa e foarte frumoasă, e păcat să stai aşa într-o relaţie. Ideea este că şi după, nu e aşa o problemă. Şi eu acum sunt mai fericită ca înainte. Eu nu mai făceam nimic pentru mine şi e mare greşeală”
Ioana Ginghină