Alexandru Papadopol, disperat să se împace cu Ioana Ginghină? Detalii incendiare au ieșit la iveală

Alexandru Papadopol, disperat să se împace cu Ioana Ginghină? Detalii incendiare au ieșit la iveală
Alexandru Papadopol, disperat sa se impace cu Ioana Ginghina Detalii incendiare au iesit la iveala

Când Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină s-au căsătorit în 2007, nimeni nu ar fi crezut că povestea lor de dragoste nu va dura până la adânci bătrâneți. Cei doi actori s-au cunoscut, s-au iubit și au decis să-și unească destinele, fiind convinși că și-au găsit sufletul-pereche unul în persoana celuilalt. Au divorțat în 2019, dar se pare că Papi ar fi încercat să se împace cu fosta lui soție.

Alexandru Papadopol, disperat să se împace cu Ioana Ginghină

Acum doi ani, în 2019, Papi și frumoasa brunetă au decis să semneze contractul de desfacere a căsniciei, după 12 ani în care au fost soț și soție. Motivul rupturii a fost infidelitatea, atunci când Alexandru Papadopol a căutat refugiu în brațele altei femei.

Fructul iubirii lor este fiica lor Ruxandra, pentru care cele două vedete au păstrat o relație frumoasă de amiciție. Anii au trecut, iar acum Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină și-au refăcut viețile amoroase, alături de alți parteneri.

Cu toate acestea, la doi ani de la divorț, noi informații ies la iveală legate de povestea celor doi actori. Se pare că Papi ar fi încercat să se împace cu fosta lui soție, dar bruneta nu a dorit acest lucru.

„Ioana și Alexandru vorbesc des, au o relație de prietenie foarte mișto, se sfătuiesc atât profesional, cât și în privința Ruxandrei, fetița lor. Ba chiar au o relație mai frumoasă, se înțeleg mai bine decât pe vremea când erau căsătoriți.

Acum își vorbesc cât nu și-au vorbit în ultimul an de căsnicie. Alexandru ar fi lăsat de înțeles, la un moment dat, că și-ar dori o împăcare, însă Ioana ar fi dat înapoi.

Ea i-ar fi explicat că nu se mai poate, pentru că este într-o relație cu actualul partener, Cristi, și că lucrurile între ei funcționează cum trebuie.

Asta s-ar fi întâmplat mai demult, pe la începuturile relației cu noul iubit. Alexandru și Cristi au legat și ei o relație frumoasă, își vorbesc”, au declarat surse din anturajul celor doi foști soți, pentru Cancan.

Ce spune Ioana Ginghină despre o posibilă împăcare cu Alexandru Papadopol

Contactată de jurnaliștii de la Cancan, Ioana Ginghină a fost foarte fermă în declarațiile sale, spunând că relația pe care a păstrat-o cu fostul ei soț Alexandru Papadopol este legată doar de fiica lor Ruxandra.

Ioana Ginghină a dat de înțeles că nu există loc de împăcare între cei doi actori, mai ales că bruneta este fericită alături de Cristi, actualul ei iubit.

„Doamne ferește! Nu este adevărat nimic. Vorbim foarte des pentru Ruxandra, dar nimic mai mult”, a declarat actrița Ioana Ginghină pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI