Fiul Andreei Mantea a rupt plânsul când a văzut ce vrea mama lui să arunce. Bietul copil!

David Mantea, cuprins de lacrimi în ultima ediție a emisiunii mamei sale

David Mantea a început din nou să plângă în fața camerelor. Emoțiile l-au cuprins total atunci când a văzut ce vrea mama lui să arunce. Ce s-a întâmplat în recenta ediție a emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea” și care e motivul pentru care micuțul a dat apă la școareci?

Fiul Andreei Mantea, cuprins de lacrimi

Noi momente extrem de emoționante pentru fanii emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea”. Fiul prezentatoarei de televiziune s-a pus pe plâns atunci când a văzut ce vrea mama lui să arunce. Crăciunul a trecut deja, iar cei mai dornici care vor să întrețină atmosfera acestei sărbători au încă în casă bradul.

Sărbătorile de iarnă s-au sfârșit, iar ultimul pas este legat de decorațiunile care trebuie să ajungă din nou în cutii, moment foarte greu pentru copii. Fiul vedetei de televiziune a trăit o experiență dureroasă și și-a văzut copilul în lacrimi din cauza evenimentului. Bruneta a povestit totul despre senisibilitatea micuțului său, iar scenele surprinse în reality show-ul ei au spus totul.

“Am o zi foarte grea”

“Am o zi foarte grea, trebuie să scot bradul din casă. Pentru că este prea cald, pentru că a trecut prea mult timp și pentru că nu putem stă cu bradul împodobit până după Sfântul Ion. Dacă ar fi după David, ar trebui că până la Paște să stăm cu bradul în casă. Ideea este că nu pot să fac asta, am încercat să îl iau cu binișorul și nici nu vrea să audă de despodobitul bradului. Ne am trezit cu noaptea în cap, cât el încă doarme” a spus fosta moderatoare a proiectului Puterea Dragostei despre episodul emoționant care l-a avut în prim-plan pe David.

„David este cel mai important om din viața mea, centrul universului meu, așa că îl veți vedea alături de mine foarte des, pe parcursul reality show-ului. Abia aștept ca, din 5 octombrie, în fiecare luni, de la 23:00, să ne întâlnim pe Kanal D!”, spunea aceasta înainte de a începe proiectul.

Ce spunea prezentatoarea înainte de începerea proiectului?

“Nu intâmplător acest reality îmi poartă numele, pentru că el va conține, într-o mare măsură, viața mea, așa cum este ea, cu bune și cu rele, cu bucurii, dar și cu poticneli, supărări. Pentru că așa e viața, cu de toate. Îi invit pe telespectatori să trăiască alături de mine întâmplări frumoase, pline de emoție, să cunoască povești de viață ale unor oameni minunați pe care îi voi întâlni în călătoriile mele. Întotdeauna am fost sinceră, foarte deschisă cu cei care mă urmăresc, iar acum cu totți mă vor putea cunoaște și mai bine, în intimitatea familiei mele, alături de cei pe care îi iubesc enorm”
Andreea Mantea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI