E însărcinată! Fosta concurentă Puterea Dragostei a făcut marele anunț

E însărcinată! Fosta concurentă Puterea Dragostei a făcut marele anunț
O fostă concurentă de la Puterea Dragostei a dat vestea cea mare: Va fi mămică

Fericire mare în familia Puterea Dragostei. O fostă concurentă a emisiunii matrimoniale de pe Kanal D este însărcinată. Nici nu a făcut bine marele anunţ, căci toată lumea se întreabă cine este viitorul tătic.

Concurentă Puterea Dragostei, însărcinată pentru prima oară

Motiv de sărbătoare printre fanii Puterea Dragostei. O fostă concurentă a făcut marele anunţ: este însărcinată. Este vorba despre Berna care a dorit să dea vestea pe TikTok cu ajutorul unui clip emoţionant. Desigur, admiratorii blondinei au fost foarte încântaţi şi au felicitat-o pe viitoarea mămică.

Deşi aceasta se despărţise în urmă cu doar câteva luni de Philip, cel pe care l-a cunoscut în cadrul show-ului matrimonial de pe Kanal D, se pare că micuţul din burtică a făcut ca cei doi să uite toate problemele din trecut.

“În ultima perioadă nu ne-am mai înțeles și au intervenit toate geloziile posibile şi din partea mea şi din partea lui. Când intervine gelozia se duce totul. Am participat la multe evenimente şi din toate s-au adunat lucruri mărunte. Priviri și din partea mea, și din partea lui.

Eu sunt o fire foarte geloasă. El este la fel. Nu eram așa, în casa «Puterea Dragostei» eram foarte fericiți, unul pentru altul, telespectatorii au văzut. Eram un cuplu superb. Din momentul în care am ajuns acasă, s-a produs o ruptură. Dacă aș ști, v-aș spune. Totul s-a întâmplat încetișor. De înșelat nu este vorba, dar sper să nu fie asta problema. Încă îl iubesc pe Philip”, spunea în urmă cu ceva timp, fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

Din fericire, Bernadette Tebrn şi Philip Albu au reuşit să treacă peste toate neînţelegerile iar acum sunt mai fericiţi ca niciodată. Cei doi logodnici îşi fac planuri de viitor şi se bucură de fiecare moment petrecut împreună.

Berna, cerută în căsătorie imediat după finală

În luna iunie a anului 2020, Berna era cerută de soţie după finala sezonului 2, în Turcia. Chiar dacă nu au câştigat competitita, aceştia s-au găsit unul pe celălalt şi au devenit rapid unii dintre concurenţii preferaţi de telespectatorii Puterea Dragostei.

“Iubita mea, te iubesc foarte mult. Iți mulțumesc că ești lângă mine,că mă iubești. Că mă protejezi și că ești cu tot sufletul alături de mine. Cu tine vreau să am cei mai frumoși copii, cea mai frumoasă familie, să îmbătrânim amândoi frumos, de mână. Simt că lângă tine vreau să rămân toată viața! Tu ești persoana pe care mi-am dorit-o întotdeauna. Ești jumătatea mea. Te iubesc”, i-a spus atunci Philip Bernei.