Interlopul care le dă fiori ieșenilor, clip live cu pistoale și mitraliere. Oamenii sunt îngroziți

Un interlop s-a filmat intr-un magazin de arme

Interlopul care le dă fiori ieșenilor. Bărbatul apare într-un clip live cu pistoale și mitraliere. Oamenii sunt îngroziți. Ce se întâmplă acum la Iași, citiți în rândurile de mai jos.

Un interlop celebru a făcut live într-un magazin de arme. Ce le-a transmis urmăritorilor săi este incredibil

Un interlop din Iași le dă fiori cetățenilor orașului. Bărbatul apare într-un clip live cu pistoale și mitraliere. Oamenii sunt îngroziți pur și simplu. Ce se întâmplă acum la Iași este incredibil.

Interopul care a băgat frica în oameni este Adrian Corduneanu. Acesta este unul dintre cei mai cunoscuți membri ai clanului Corduneanu din Iași.

Magazinul de arme nu era din România

Interlopul a ajuns într-un magazin de arme din afara țării și a vrut să arate internauților cât de ușor ar putea cumpăra o armă. Adrian Corduneanu a fost însoțit la magazinul respectiv de câțiva prieteni buni de-ai lui.

Astfel, Adrian Corduneanu s-a filmat printre pistoale și mitraliere. În plus, Adrian Corduneanu a făcut chiar live pe Facebook în timp ce se afla în magazinul de arme.

Adrian Corduneanu s-a arătat dispus să cumpere o armă

”Beleaua”, cum mai este cunoscut Adrian Corduneanu, a dat de înțeles tuturor că va cumpăra ceva din magazin, însă nu se știe dacă a fost finalizată vreo achiziție, livețul fiind oprit. După live, Adrian Corduneanu a strâns sute de aprecieri din partea fanilor săi de pe rețeaua de socializare Facebook.

În plus, Adrian Corduneanu le-a transmis celor care îl urmăreau că le-ar putea aduce măcar câte un cuțit dacă cineva și-ar dori. Adrian Corduneanu nu a precizat dacă armele sunt de foc sau de tip airsoft, însă asta a contat mai puțint.

Un alt interlop din clanul Corduneanu, reținut tot după un live pe Facebook

Filmulețul făcut în magazinul de arme l-ar putea costa destul de mult pe Adrian Corduneanu. Astfel, zilele trecute, un membru al clanului Corduneanu a fost ridicat de poliție și a petrecut o noapte în arest tot după ce  a făcut un live pe Facebook.

Asta nu l-a făcut pe Adrian Corduneanu să fie mai atent la live-uri și la imaginile surprinse și postate pe rețeaua de socializare.

Ștefan Bonu și-a amenințat rivalii cu sabia

Ștefan Boncu, unul dintre cei mai temuți membri din clanul Corduneanu, a fost dus vinerea trecută la audieri, iar mai apoi a fost reținut 24 de ore. Boncu a fost filmat în timp ce își amenința rivalii din oraș, respectiv pe Jean Brăileanu și Constantin Vandam.

Astfel, polițiștii s-au autosesizat cu privire la faptele lui Ștefan Boncu. De curând, Ștefan Boncu ar fi postat pe o rețea de socializare două clipuri, filmate în centrul Iașului. În ambele clipuri video, interlopul și-a amenințat rivalii din oraș cu o sabie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI