Interlopul care le dă fiori ieșenilor, clip live cu pistoale și mitraliere. Oamenii sunt îngroziți

Interlopul care le dă fiori ieșenilor, clip live cu pistoale și mitraliere. Oamenii sunt îngroziți
Un interlop s-a filmat intr-un magazin de arme

Interlopul care le dă fiori ieșenilor. Bărbatul apare într-un clip live cu pistoale și mitraliere. Oamenii sunt îngroziți. Ce se întâmplă acum la Iași, citiți în rândurile de mai jos.

Un interlop celebru a făcut live într-un magazin de arme. Ce le-a transmis urmăritorilor săi este incredibil

Un interlop din Iași le dă fiori cetățenilor orașului. Bărbatul apare într-un clip live cu pistoale și mitraliere. Oamenii sunt îngroziți pur și simplu. Ce se întâmplă acum la Iași este incredibil.

Interopul care a băgat frica în oameni este Adrian Corduneanu. Acesta este unul dintre cei mai cunoscuți membri ai clanului Corduneanu din Iași.

Magazinul de arme nu era din România

Interlopul a ajuns într-un magazin de arme din afara țării și a vrut să arate internauților cât de ușor ar putea cumpăra o armă. Adrian Corduneanu a fost însoțit la magazinul respectiv de câțiva prieteni buni de-ai lui.

Astfel, Adrian Corduneanu s-a filmat printre pistoale și mitraliere. În plus, Adrian Corduneanu a făcut chiar live pe Facebook în timp ce se afla în magazinul de arme.

Adrian Corduneanu s-a arătat dispus să cumpere o armă

”Beleaua”, cum mai este cunoscut Adrian Corduneanu, a dat de înțeles tuturor că va cumpăra ceva din magazin, însă nu se știe dacă a fost finalizată vreo achiziție, livețul fiind oprit. După live, Adrian Corduneanu a strâns sute de aprecieri din partea fanilor săi de pe rețeaua de socializare Facebook.

În plus, Adrian Corduneanu le-a transmis celor care îl urmăreau că le-ar putea aduce măcar câte un cuțit dacă cineva și-ar dori. Adrian Corduneanu nu a precizat dacă armele sunt de foc sau de tip airsoft, însă asta a contat mai puțint.

Un alt interlop din clanul Corduneanu, reținut tot după un live pe Facebook

Filmulețul făcut în magazinul de arme l-ar putea costa destul de mult pe Adrian Corduneanu. Astfel, zilele trecute, un membru al clanului Corduneanu a fost ridicat de poliție și a petrecut o noapte în arest tot după ce  a făcut un live pe Facebook.

Asta nu l-a făcut pe Adrian Corduneanu să fie mai atent la live-uri și la imaginile surprinse și postate pe rețeaua de socializare.

Ștefan Bonu și-a amenințat rivalii cu sabia

Ștefan Boncu, unul dintre cei mai temuți membri din clanul Corduneanu, a fost dus vinerea trecută la audieri, iar mai apoi a fost reținut 24 de ore. Boncu a fost filmat în timp ce își amenința rivalii din oraș, respectiv pe Jean Brăileanu și Constantin Vandam.

Astfel, polițiștii s-au autosesizat cu privire la faptele lui Ștefan Boncu. De curând, Ștefan Boncu ar fi postat pe o rețea de socializare două clipuri, filmate în centrul Iașului. În ambele clipuri video, interlopul și-a amenințat rivalii din oraș cu o sabie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI