Șeful clanului Corduneanu, mesaj violent după moartea lui Emi Pian. Ce i-a transmis lui Grațian Pian

Șeful clanului Corduneanu, mesaj violent după moartea lui Emi Pian. Ce i-a transmis lui Grațian Pian
Șeful clanului Corduneanu, mesaj violent după moartea lui Emi Pian. Ce i-a transmis lui Grațian Pian

Șeful clanului Corduneanu a transmis un mesaj violent din pușcărie, după moartea lui Emi Pian. Costel Corduneanu a scris mesajul pe pagina de socializare a lui Grațian, fratele lui Emi Pian. Acesta spune că Emi Pian trebuie răzbunat.

Costel Corduneanu, mesaj violent după moartea lui Emi Pian. Ce îi transmite lui Grațian Pian

Costel Corduneanu, liderul clanului Corduneanu, i-a transmis un mesaj lui Grațian Pian, fratele lui Emi Pian, interlopul ucis în urmă cu 10 zile de un rival din clanul Rinu.

Costel, fratele lui Adrian Corduneanu, a trimis un mesaj din care se poate deduce că cel vinovat pentru moartea lui Emi Pian va trebui să plătească. ”Condoleanțe mari de la mine, Costel. Trebuie să plătească pentru asta”, a fost mesajul lui Costel Corduneanu, trimis pe pagina de socializare a lui Vasile Duduianu, cunoscut și ca Grațian.

Costel Corduneanu ar vrea răzbunarea morții lui Emi PIan
Costel Corduneanu ar vrea răzbunarea morții lui Emi PIan

Adrian Corduneanu îndeamnă la pace

Adrian Corduneanu, fratele lui Costel Corduneanu, a transmis și el un mesaj, dar nu la fel de violent ca al fratelui său. În intervenția lui, Adrian Corduneanu chiar făcea apel la pace.

Vă doresc o zi frumoasă la toți. Doamne ajută la toată lumea. Liniște și pace”, a scris Adrian Corduneanu, la câteva ore după moartea lui Emi Pian, pe pagina personală de socializare.

Acum, Costel Corduneanu se află în pușcărie, fiind condamnat la 3 ani de închisoare pentru infracțiuni informatice. El a intrat în laptopul fostei sale soții fără ca aceasta să-i fi dat acordul.

Grațian, reținut pentru tentativă de omor

De cealaltă parte, și Grațian Pian a fost reținut și este cercetat pentru tentativă de omor. El, alături de Ciprian Pian, un alt frate de-al lui, a participat la lupta care s-a încheiat cu uciderea lui Emi Pian, l-ar fi rănit grav pe agresor.

Instituțiile de forță ale statului român sunt în stare de alertă pentru că au existat informații conform cărora clanul Duduienilor va încerca să răzbune moartea lui Emi Pian. De asemenea, clanul Rinu are aliați puternici în zona de nord a Capitalei și în Ilfov, iar o acțiune de acest gen ar duce la un adevărat război.

Frații lui Emi Pian nu vor răzbunare

Astfel, frații lui Emi Pian au dat asigurări că nu va exista nici un război, că nu vor încerca să se răzbune, ci că vor lăsa legea să facă dreptate. Situația este și așa mult prea tensionată în lumea interlopă, iar un conflict de proporții între clanuri ar atrage foarte mult atenția.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI