Rușine în clanul Cordunenilor. Ce mare interlop nu mai are bani nici de apă

Rușine în clanul Cordunenilor. Ce mare interlop nu mai are bani nici de apă
Cosmos Tănase, de la Prinț la Cerșetor

Personajele piperate din lumea interlopă românească, apar din ce în ce mai des în atenția presei. Unul dintre aceștia, cunoscut sub numele de Prințul Țiganilor, se pare că a cam ajuns în sapă de lemn. Cosmos Tănase a ajuns pe mâna creditorilor, spun surse, după ce nu și-ar fi plătit facturile. Aceleași surse spun că a rămas și fără mașină, după ce o bancă i-ar fi pus sechestru pe bolidul său de lux.

Cosmos Tănase, de la Prinț la Cerșetor

Unul din membrii temutului clan interlop al Cordunenilor, Cosmos Tănase a cam ajuns la fudul sacului cu bani. Dacă până mai ieri aruca cu euro, în stânga și în dreapta, astăzi îl găsim pe Cosmos Tănase căutat de creditori, pentru a-și plăti datoriile. Surse apropiate acestuia vorbesc de sume importante, de sechestru pe bolidul de lux, și de popriri pe conturile bancare. Informațiile apărute în spațiul public spun că interlopul este dat în judecată de mai multe companii.

Cosmos Tănase, artizanul Cordunenilor, ar avea de plătit sume importante restante către acestea. Pentru a-și putea recupera paguba companiile au recurs la trimiterea în judecată și de a-i pune popriri pe conturile bancare. În același timp, sursele mai declară că, una din băncile de la care interlopul ar fi împrumutat bani, îl acuză de înșelăciune și au recurs la sechestrarea unuia dintre bolizii de lux ai interlopului în ideea de a-și recupera prejudiciul.

Nuntă de vis cu bani negri

Prima dată când se vorbea în presă despre Cosmos Tănase a fost în 2011. La acel moment temutul interlop avea să intre în atenția presei, după o nuntă de milioane de euro făcută fiului său, Aleodor, de 19 ani. Tot atunci, primele informații spuneau că același Cosmos Tănase era acuzat de a face parte dintr-o rețea mafiotă.

Rețeaua se ocupa cu traficul de carne vie, proexenetism și trafic de droguri. La momentul 2011, la nunta organizată de Cosmos fiului său, participau aproximativ 600 de persoane. Printre aceștia și multe vedete din lumea maneliștilor. În afară de maneliști, nume ca Nuțu Cămătaru, celebrul cuplu Hingeru, Dan Bursuc, au putut fi văzuți la nuntă.

Din puținele informații de la acea vreme, dar și ulterior, s-a ajuns la concluzia că interlopul Cosmos Tănase este artizanul a ceea ce este astăzi temutul Clan al Cordunenilor. Locuiește și astăzi la Iași, dar problemele financiare se pare că au început să-i știrbească din autoritate. În trecut ajunsese să fie cunoscut și în presa germană, care-l cataloga ca fiind un monstru. Presa germană a relatat de tratamentele aplicate de acesta minorilor care erau trimiși de Cosmos Tănase la cerșit și nu aduceau sumele de bani cerute.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI