Panică la Casa Regală, după ce Meghan Markle a primit sfaturi să rupă relaţia cu Prinţul Harry. Viitorul cuplului regal este incert

Regina Elisabeta a II-a își face griji pentru Meghan Markle și Prințul Harry

Ultimul interviu acordat de Meghan Markle și Prințul Harry a creat panică la Casa Regală a Marii Britanii. Aceștia au declarat că se simt hăituiți, că relația dintre Harry și William nu este prea bună în acest moment și că ducele de Sussex se teme că soția lui va sfârși precum mama sa.

Regina Elisabeta a II-a își face griji pentru Meghan Markle și Prințul Harry

Interviul acordat recent de Meghan Markle și Prințul Harry a stârnit un val de simpatie la adresa celor doi și a făcut-o pe Regina Marii Britanii să se îngrijoreze pentru cei. Ducii de Sussex au mărturisit că presiunea mediatică este foarte mare, în timp ce Meghan a spus, cu lacrimi în ochi, că nu o duce foarte bine din punct de vedere psihic.

Prințul Harry a fost mai sincer ca niciodată și a recunoscut că nu se mai înțelege atât de bine cu fratele lui, William, iar vestea nu i-a picat deloc bine Reginei. „Sunt complet separaţi, iar Harry e cel mai afectat de asta. Băiatul care a mers, sunt ochii întregii naţiuni, în spatele sicriului mamei lui nu şi-a revenit niciodată complet”, au declarat surse apropiate de Casa Regală.

Familia Regală este foarte speriată și nu știe cum ar putea rezolva această situație, în condițiile în care membrii acesteia trebuiau să facă un front comun în fața problemelor care apar. Mulți sunt de părere că situația ducilor de Sussex s-a complicat și mai mult după ce au dat în judecată mai multe publicații din Marea Britanie.

„Parte a rolului şi a jobului meu şi parte din a fi în acestă familie înseamnă că se ajunge şi la astfel de situaţii, în care presiunea îşi spune cuvântul. Dar suntem fraţi, suntem pe drumuri diferite acum, dar sunt acolo pentru el orice ar fi şi ştiu că el e aici pentru mine. Nu ne mai vedem aşa des, pentru că suntem ocupaţi, dar îl iubesc sincer şi multe dintre detaliile acestul conflict sunt inventate. Ca fraţi, ai şi momente mai bune, şi momente mai rele”, a declarat Prințul Harry în cadrul interviului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI