De ce toți s-au mirat când au văzut-o pe Meghan Markle îmbrăcată așa. S-a îmbrăcat la fel ca regina Letiția a Spaniei FOTO

Ducesa de Sussex a avut o apariție neașteptată și s-a afișat într-o ținută similară cu cea pe care o purta și regina Letiția a Spaniei. După cum se poate remarca și în imagini, Meghan Markle a purtat câteva articole vestimenatare preferate și de alți regali. Se pare că soția prințului Harry a dorit să facă o impresie, dar a reușit să întoarcă toate capetele, la un eveniment oficial.

Meghan Markle, îmbrăcată la fel ca regina Letiția a Spaniei

Meghan Markle s-a îmbrăcat la fel ca regina Letiția a Spanie, iar acest lucru poate fi observat și în imagini. Ducesa este o mare amatoare a ținutelor cât mai elegante, dar pare să iubească mult acest stil înclinat spre cel office. De aceea, fosta actriță a serialului „Suits” și-a făcut de curând apariția într-o ținută ce includea și o fustă cu o croială în stil creion, foarte înaltă pe talie.

De ce toți s-au mirat când au văzut-o pe Meghan Markle îmbrăcată așa. S-a îmbrăcat la fel ca regina Letiția a Spaniei
Regina Letiția a Spaniei și Meghan Markle, apariție în ținute similare, la un eveniment din Londra

Realizată din piele naturală și într-o nuanță de roșu bordo, piesa vestimentară a ducesei a stârnit reacții, mai ales că l-a scurt timp s-a observat ca la fel era îmbrăcată și regina Letiția.

Întâlnirea oficială a avut loc la Castelul Windsor, acolo unde soția prințului Harry a venit îmbrăcată într-o fustă marca Hugo Boss. Totodată, Meghan a decis să asorteze respectiva fustă la un pulover într-o nuanță similară. De asemenea, regina Letiția a Spaniei a combinat articolul de lux cu o cămasă albă cu un model deosebit, pentru a crea un contrast mult mai puternic.

Cele două au avut preferințe similare și în ceea ce privește încălțămintea purtată, pentru că atât Meghan Markle, cât și Letiția, și-au accesorizat ținutele cu o pereche de pantofi stiletto, de culoare roșie. Modelul de fustă e unul foarte popular și cele două membre ale caselor regale internaționale s-au afișat astfel la o întrunire oficială, care a avut loc vineri, potrivit The Sun.