16 apr. 2024 | 14:45

Întâlnire amoroasă între doi concurenți Survivor, înainte de show-ul de la Pro TV: „A venit la mine acasă și era băută” VIDEO

Monden
Întâlnire amoroasă între doi concurenți Survivor, înainte de show-ul de la Pro TV:
Întâlnire amoroasă la Survivor All Stars. Zanni și Alexandra Duli, față-n față la o cină romantică. "A venit la mine acasă și era băută".

Ediția de marți, 16 aprilie 2024, de la Survivor All Stars este una memorabilă. Concurenții se aventurează în experiențe unice. Doi rivali au discutat la o cină despre situația lor amoroasă, dând din casă detalii intime: „A venit la mine acasă și era băută”. Foto

Zanni și Alexandra Duli, față-n față la o cină romantică

O ultimă noapte petrecută împreună, sub forma unor experiențe inedite la Survivor All Stars, înainte de marea unificare. E despre schimbări de neratat, distracție, dar și mâncare. Ediția de marți, 16 aprilie 2024, a reality-show-ului de la Pro TV ni i-a adus față-n față pe Zanni și Alexandra Duli.

La începuturile petrecute în jungla dominicană, concurenții au fost la cuțite. Treptat, s-au apropiat, sărutându-se și chiar ținându-se de mână în fața rivalilor lor. În ultimele momente petrecute împreună înainte de unificare, au mâncat o cină romantică, discutând și dezvăluind adevăruri neașteptate.

Dezvăluiri surprinzătoare din trecutul celor doi concurenți

O discuție surprinzătoare a avut loc între Zanni și Alexandra Duli în timpul cinei romantice pe care au mâncat-o. El a ales să stea la masă cu ea, datorită faptului că o cunoștea din trecut, potrivit dezvăluirilor sale. Se pare că cei doi concurenți au interacționat în anii prececenți.

Zanni și Alexandra Duli s-au cunoscut în București, s-au văzut. Ea nu i-a făcut lui niciun fel de promisiune în materie amoroasă, astfel că tânărul a considerat că e potrivit să o aleagă pe ea pentru cina romantică: „De aceea am ales-o pe ea la masă”.

„A venit odată la mine după ce a băut alcool”

În timp ce au mâncat, Zanni și Alexandra Duli au discutat unele aspecte ale vieții lor romantice. Se pare că cei doi s-au cunoscut în trecut în București, însă legătura lor nu s-a concretizat într-o relație serioasă. Asta pentru că, pe de o parte, tânăra a renunțat foarte repede.

Pe de altă parte, Alexandra Duli i-a lăsat o impresie proastă lui Zanni când, la un moment dat, s-a afișat la ușa acestuia în stare de ebrietate:

„A venit odată la mine după ce a băut alcool. Eu nu mă înțelegeam cu ea. Nu-mi plac genul de întâlniri în care ne bem mințile și nu ne putem înțelege. Crezând că e genul acesta de femeie, am zis să nu mă mai văd cu ea”.

L-a căutat Alexandra Duli pe Zanni doar pentru aventuri intime?

Zanni a considerat că cina romantică de la Survivor All Stars reprezintă o a doua ocazie pentru a se revedea cu rivala lui din jungla dominicană. Cadrul a fost mult mai romantic decât cel de la întâlnirile precedente dintre cei doi, potrivit dezvăluirilor tânărului.

Zanni a fost tăios cu Alexandra Duli, sugerându-i că în trecut i-a lăsat impresia că îl dorea doar pentru a întreține relații intime, fără a consolida o anumită conexiune sentimentală. Concurentul este de părere că „persoana potrivită nu se va afișa beată pe la anumite petreceri”, așteptându-i să îi scrie el.

„Am înțeles la ce a bătut el apropoul. Poate am greșit”

„Am înțeles (cred) la ce a bătut el apropoul. Poate am greșit eu. N-am ce să fac altceva momentan decât să merg mai departe și, dacă e să fie ceva, o să fie; dacă nu, rămâne acolo”, a declarat Alexandra Duli la Survivor All Stars, în ediția de marți, 16 aprilie.

Zanni i-a sugerat Alexandrei Duli că, în interacțiunile precedente pe care le-a avut cu ea, a părut că e o femeie ușoară. Crede însă, că realitatea este de fapt alta. A sfătuit-o pe aceasta ca, atunci când știe ce îi aparține, să lupte pentru acel ceva și să-l dobândească.

Ana Porgras, cu ochii pe Zanni și Alexandra Duli

Din tot cadrul romantic de la Survivor All Stars nu a lipsit Ana Porgras, despre care se zvonește că ar fi fost implicată într-o relație cu Zanni în trecut. Se pare că lucrurile au rămas nerezolvate între cei doi. Cel puțin, pentru ea, după cum a declarat tânărul.

Ana Porgras a stat la o altă masă, cu un alt concurent. Potrivit lui Zanni, aceasta îl urmărește îndeaproape, fiind supărată pe interacțiunile pe care le are cu Alexandra Duli.

„Mă doare sufletul pentru că țin la ea, însă lasă-mă puțin să mă duc… suntem la Survivor, nu suntem acasă, lasă-mă să mă aventurez…”, s-a exprimat Zanni.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Se CONFISCĂ BANII românilor. Decizia se aplică deja peste tot în România
Capital.ro
Oraşul din România în care se construieşte cel mai modern stadion din țară. Simona Bucura: "Va avea peste 15.000 de locuri"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Iohannis se RETRAGE! ANUNȚ surpriză de la Palatul COTROCENI
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro