Inna și Deliric, indecenți în public. Toată lumea l-a văzut unde și-a pus gura, la piscină

Inna și Deliric, indecenți în public. Toată lumea l-a văzut unde și-a pus gura, la piscină
Inna și Deliric, imagini din vacanță. Cum s-au surprins? 

Inna și Deliric trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de care fanii ambelor vedete sunt extrem de încântate. Amândoi foarte reticenți în a-și afișa viața personală, atunci când lasă la iveală câteva imagini e o zi deosebită. Cum s-au surprins artiștii? Poza indecentă din vacanță a fost postată chiar de Deliric.

Inna și Deliric, imagini indecente din vacanță. Cum s-au surprins?

Obișnuiți fără prea multe imagini sau declarații despre relația lor, fanii ambelor vedete au înnebunit când au văzut în ce ipostază s-au pozat. După ce într-un sfârșit au ales să confirme faptul că se iubesc, acum revin în atenția publicului cu imagini din vacanțe, dar nu orice imagini…ci unele mai indecente. În timp ce multe dintre vedete și nu numai au ales să-și spună adio în anul 2020, unii dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi au decis să-și asume relația. Acum, îi regăsim extrem de bine pe cei din urmă. Deliric a fost cel care a postat o fotografie pe rețelele de socializare în timp ce-și mușca iubita de posterior, semn că totul e foarte picant între amorezi și că starea de bine domnește departe de România.

”Atacul rechinului 2. Prinde prada”, este mesajul care a însoțit ipostaza super amețitoare a celor doi.  Recent, aceștia au devenit cu mult mai relaxați când vin vorba să lase la vedere diferite detalii din viața lor personală. Chiar de curând s-au filmat în mașină în timp ce totul între îndrăgostiți părea extrem de natural. Inna era atentă la filmare și se aranja, în timp ce pe Deliric îl apucase cântatul. „Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți’, a spus INNA pentru Elle.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Shark Attack – 2. Catch the prey

O postare distribuită de Deliric (@deliric) pe

„În copilărie uita de multe ori să mănânce”

„Când vine acasă, îi pregătesc mâncărurile ei preferate. În ultima vreme, preferă creveți cu pâine, cu usturoi, făcute de mine, îi pregătesc la micul dejun avocado, ouă fierte cu roșii și cu ardei. Nu prea mai mănâncă de ceva timp carne. În copilărie uita de multe ori să mănânce, era și este foarte energică și mereu pusă pe șotii. A făcut și năzbâtii, chiulea de la lecțiile de canto și aflam de la profesor că nu se ducea. O certam, dar ea voia să iasă cu prietenele. S-a responsabilizat apoi. De sărbători, împodobeam și bradul, iar Moș Crăciun îi aducea bicicletă, dulciuri și ce își mai dorea ea. Mergea cu toti prietenii la colindat, în vecini.”
Maria Apostoleanu, mama Innei (Sursa: click.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI