Inna, apariție bizară la Masked Singer. Mai să juri că se vede mai mult decât trebuie

Inna, apariție bizară la Masked Singer. Mai să juri că se vede mai mult decât trebuie
Tinuta bizara cu care Inna a aparut la Masked Singer

Inna a lăsat pe toată lumea mască atunci când și-a făcut apariția în cadrul celei mai recente ediții ale emisiunii Masked Singer de la PRO TV. Ce ținută extravagantă a ales, de această dată, frumoasa brunetă. Toți ochii au fost asupra picioarelor sale.

Ce apariție bizară a avut Inna la Masked Singer

Este frumoasă, talentată, senzuală și cu un trup de invidiat. Una dintre cele mai iubite și apreciate minione din showbizul românesc, Inna știe cum să se îmbrace și ce stil vestimentar să adopte pentru a lăsa mască audiența.

Iubita lui Deliric și-a făcut o apariție bizară la Masked Singer, în ediția de joi, 9 septembrie, atunci când a deschis porțile din platou și a pășit în lumina reflectoarelor într-o ținută excentrică și extravagantă semnată de faimoasa casă de modă Thierry Mugler.

La prima vedere, puțini sunt cei care își dau seama că outfitul artistei este compus din două piese individuale, bluză și pantaloni, o ținută care costă nici mai mult, nici mai puțin de 740 de euro.

Transparența materialului din jurul coapselor aprinde imaginația bărbaților, dezvelindu-i pielea bronzată Un lucru este cert. Inna știe foarte bine ce articole vestimentare o avantajează și le poartă cu o atitudine de invidiat.

Ce spune Inna despre experiența de la Masked Singer

Inna este o artistă desăvârșită, care mereu se reinventează. Extravangantă și nonconformistă, frumoasa brunetă a acceptat cu brațele deschise provocarea de a fi detectiv la Masked Singer, show-ul cu măști de la PRO TV.

„Mi-a plăcut foarte mult să fac parte din juriul unui format TV atât de spectaculos și dinamic, un fenomen mondial, și sunt bucuroasă să mă întorc și în cel de-al doilea sezon ca detectiv Masked Singer. Cam atât de tare mi-a plăcut!

A fost o experiență pe care aș repeta-o oricând, deci….sunt super fericită că deja filmăm și am intrat în atmosfera unui show atât de cool care ascunde cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii.

Este un show care te ține în suspans, care te ține atent, conectat, un show în care oricât ești de sigur că știi cine se ascunde sub mască, de fapt, poți avea mari surprize. Deci telespectatorii ar trebui să se uite pentru această doză de andrenalină, distracție, de spectacol!

Măștile sunt cool, sunt spectaculoase, cred că publicul va fi fascinat! Atmosfera este extrem de relaxată, râdem mult și ne bucurăm de fiecare poveste, de fiecare mască! Sigur această energie va ajunge și la telespectatori!”, a declarat frumoasa Inna.

Urmăriți Playtech.ro și pe