Informații de ultimă oră în scandalul Anamaria Prodan – Dennis Man. Ce se întâmplă cu banii

Anamaria Prodan ar putea pierde mulți bani, iar asta pentru că sunt șanse mari ca impresara să piardă procesul cu Dennis Man. Giovanni Becali crede că fotbalistul Parmei va câștiga procesul pe care i l-a intentat Anamaria Prodan, după ce acesta s-a transferat de la FCSB în Seria A.

Anamaria Prodan cere daune de 350.000 de euro fotbalistului

Sexy-impresara l-a dat în judecată pe Dennis Man. Transferul fotbalistului la Parma a născut un conflict de proporții, iar Anamaria Prodan a mers în instanță pentru a cere despăgubiri.

Ea cere bani de la fotbalist pentru că transferul în valoare de 13 milioane de euro s-a realizat fără ca ea să știe, deși impresara îl reprezenta pe Deniss Man la acel moment.

 În consecință, ea și-a acționat jucătorul în instanță pentru a-i cere despăgubiri de 350.000 de euro.

Giovanni Becali, omul care a contribuit la transferul lui Man, este convins că procesul deschis de Anamaria Prodan este deja pierdut.

„Eu am rămas cu jucătorul într-o relaţie extraordinară. În civil, judecătorul va vedea că Man a câştigat 300.000 la FCSB şi că trebuie să dea 350.000 de euro. Un judecător cere să i se facă dovada cheltuielilor.

Un manager care ştie că are dreptate, când se duce într-un proces, nu face discuţii cu nimeni. Eu dacă ştiu că am dreptate, nu îmi fac griji”, a fost reacția lui Giovanni Becali, la Digi Sport.

Eu l-am avut pe Emre Belozoglu când a avut 17 ani şi eram cam boss-ul de la Galatasaray atunci. L-am propus la Inter când mai avea un an de contract. Voiam să ia Galatasaray 10-12 milioane şi să nu plece liber. Eu am chemat scouterii celor de la Inter. Emre a venit şi mi-a zis: ‘Nea Giovanni, vreau să plec liber de contract’. I-am zis că îl dau în judecată. Trebuia să îmi iau şi eu ceva că am cheltuit nişte bani cu el. L-am acţionat la Milano, a venit judecătorul şi mi-a dat dreptate. Emre mi-a dat 24.700 de dolari pentru că am prezentat cheltuieli, avioane, hotel, deplasări”, a mai spus Giovanni.

Anamaria Prodan a declarat că Dennis Man a fost amenințat. Impresara spune că fotbalistul a fost presat să rezilieze contractul și că a fost pus să semneze acte conform cărora, dacă va pierde vreun proces cu ea, Gigi Becali va fi cel care va plăti daunele.

„Pe Man l-au presat. Nu e prima dată când vor să rezilieze. L-au pus să semneze acte, potrivit cărora, dacă va pierde vreun proces cu mine, Gigi va plăti el paguba. Eu, dacă-l dau în judecată, câștig pentru că a semnat o hârtie de o zi cu Giovanni Becali. Jucătorul și părintele lui au fost forțați. I s-a spus «Te duci la echipa a doua și nu mai joci până la finalul contractului!». Asta se mai întâmplă în România și doar la Steaua.

Da, a fost amenințat. Așa cum a fost amenințat și Bourceanu pe vremuri, când s-a transferat la Trabzonspor. Aceeași variantă, Gigi și Giovanni voiau ca el să rezilieze cu mine ca să finalizeze ei transferul. Nu s-a putut. Bourceanu a zis că nu vrea să aibă de a face cu familia Becali. Dennis nu a avut puterea asta.

Se întâmpla, asta e lumea noastră. Îi aduci de mici, ai grijă, le faci imagine, faci lobby pentru ei. După aceea se sperie și fug”, a spus Anamaria Prodan.