EXCLUSIV Adevărul despre starea de sănătate a Anamariei Prodan. A ajuns de urgență la spital: ”Nu mai aveam aer”

EXCLUSIV Adevărul despre starea de sănătate a Anamariei Prodan. A ajuns de urgență la spital: ”Nu mai aveam aer”
Anamaria Prodan a fost testată pozitiv cu noul coronavirus

Anamaria Prodan a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, iar starea ei de sănătate se deteriorează. Cunoscuta impresară s-a speriat din cauza simptomelor agresive și a chemat Ambulanța. A fost dusă la Spitalul Matei Balș, dar medicii au considerat că nu se încadrează între cazurile grave. Astfel că au trimis-o acasă. Într-o declarație oferită pentru Playtech.ro, Anamaria Prodan spune că acum se simte mai bine. Dar recunoaște că simptomele agresive chiar au speriat-o.

„Acum sunt mai bine, dar m-am speriat foarte tare. Mi-am pierdut dintr-o dată gustul și mirosul, am făcut febră, nu mai aveam aer. Sunt acasă, sper să trec cu bine peste această perioadă grea”, a declarat Anamaria Prodan în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Singura veste bună pentru Anamaria Prodan, după ce a fost testată pozitiv. Nu a intrat în contact cu familia

Problemele Anamariei Prodan au început după ce a participat la o şedinţă a conducerii clubului Hermannstadt. După scurta vizită la Sibiu, soţia lui Laurenţiu Reghecampf a început să simtă dureri de cap, iar febra a început să crească. Motive suficiente pentru a face testul pentru coronavirus, care a şi ieşit pozitiv. Imediat după, Anamaria Prodan a intrat în izolare şi spera că nu vor apărea probleme. Se pare însă că boala o pune la o serioasă încercare.

Anamaria Prodan a spus că are și un motiv de liniște după ce a fost testată pozitiv. Nu a intrat în contact cu copiii ei, care se aflau la aeroport și veneau acasă. A aflat la timp pentru a se izola și a nu își pune familia în pericol.

„Am avut noroc că mi am făcut testul și a ieșit pozitiv chiar în ziua în care copiii mei s-au întors în țară. Erau la aeroport când am aflat ca am Covid, așa că nu am apucat să intru în contact cu ei. Mare noroc am avut, altfel le dădeam și lor. Sunt bine, momentan nu am simptome majore, dar mă simt obosită și îmi petrec majoritatea timpului în pat”, a declarat duminică Anamaria Prodan pentru Playtech.ro.

Anamaria Prodan are sub contract foarte mulţi dintre jucătorii formaţiei FC Hermannstadt, din Liga 1. De asemenea, are un rol extrem de important în conducerea clubului, prin fiica sa, Rebecca. Pentru a evita un conflict de interese, Anamaria Prodan a ales să o pună pe fiica ei la conducere. Dar, în realitate, ea este cea care ia deciziile majore la echipa din Sibiu.

Nu mai puţin de opt persoane din cadrul clubului FC Hermannstadt au fost confirmate ieri cu noul coronavirus. Cu un lot serios afectat de cazurile de Covid-19, sibienii au fost eliminaţi vineri din Cupa României. Echipa pregătită de Ruben Albes a fost învinsă de Chindia într-o partidă care a avut loc la Giurgiu.