Informații de ultimă oră despre Ioan Niculae. Ce spun medicii despre șansele milionarului

Informații de ultimă oră despre Ioan Niculae. Ce spun medicii despre șansele milionarului
Informații de ultimă oră despre Ioan Niculae. Ce spun medicii despre șansele milionarului

Informații de ultimă oră despre Ioan Niculae și despre starea lui de sănătate. Omul de afaceri s-a infectat cu noul coronavirus, iar situația sa a fost una foarte gravă. Apropiații milionarului au dezvăluit că bărbatul a ajuns la Spitalul Victor Babeș. Aici a intrat pe mâna specialiștilor. Ce spun medicii despre șansele milionarului de a scăpa de virus nu am putut afla. În schimb au apărut noutăți în presă.

Informații de ultimă oră despre Ioan Niculae. Ce spun medicii

Omul de afaceri Ioan Niculae se află internat la Spitalul Victor Babeș din Capitală. Aici, giurgiuveanul este tratat de medicii unității spitalicești cu maximă atenție. Niculae și soția sa s-au îmbolnăvit în același timp, iar situația în cazul bărbatului a devenit una critică. Ioan Niculae a ajuns în stare foarte gravă, iar informațiile de ultimă oră despre Ioan Niculae au răsuflat în mass-media.

Bărbatul în vârstă de 66 de ani continuă să lupte cu virusul momentului, dar veștile sunt promițătoare. Se pare că starea de sănătate a lui Ioan Niculae a început să se amelioreze. Se pare că afaceristul a fost transferat într-una dintre rezervele spitalului Victor Babeș.

Numeroase cazuri de infectare cu COVID-19 la clubul patronat de Ioan Niculae

Îmbolnăvirea lui Ioan Niculae nu a surprins pe nimeni. În urmă cu mai multă vreme, mai mulți fotbaliști ai clubului patronat de omul de afaceri din Giurgiu. 27 de jucători și angajați ai clubului Astra au fost depistați ca fiind infectați cu noul coronavirus la începutul acestei veri.

Ulterior lucrurile s-au rezolvat, iar angajații lui Niculae s-au vindecat. În cazul patronului, lucrurile sunt mult mai grave. Chiar dacă a ieșit de la secția ATI a Spitalului Victor Babeș din Capitală, milionarul nu a depășit momentul critic. Următoarele zile sunt foarte importante și ar putea fi decisive pentru viața omului de afaceri.

Greutatea lui Ioan Niculae, cel mai mare aliat al COVID-19

După ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, Ioan Niculae a ajuns la spital în stare critică. Informații de ultimă oră despre Ioan Niculae sugerează că medicii au fost rezervați vizavi de situația milionarului. Se pare că greutatea omului de afaceri i-a acutizat problemele cauzate de infectarea cu COVID-19.

La sosirea în spitalul din Capitală, Ioan Niculae a fost conectat direct la aparatele de oxigen. În urma tratamentului administrat de către medicii de la ATI, omul de afaceri a reușit să treacă peste momentul critic al vieții sale. Dacă toate lucrurile decurg bine, Ioan Niculae ar putea fi externat în săptămânile următoare.