Informații de ultimă oră despre Horia Moculescu. În ce stare se află marele artist (exclusiv)

Informații de ultimă oră despre Horia Moculescu. În ce stare se află marele artist (exclusiv)
Horia Moculescu se află încă sub observația medicilor

La finalul lunii decembri 2021 știrile despre starea de sănătate precară a celebrului compozitor Horia Moculescu întrista showbiz-ul românesc. La acel moment muzicianul se afla internat de urgență și conectat la aparatul de oxigen, ca urmare a unei recidive a une boli pulmonare. Fiica acestuia, Nadia, era cea care dădea vestea despre Horia Moculescu. Deși starea artistului s-a mai îmbunătățit, este încă sub observația medicilor specialiști. Printrei cei care s-a aflat alături de artist se numără și compozitorul Mihai Alexandru.

Horia Moculescu se află încă sub observația medicilor

Ajuns la 84 de ani, celebrul compozitor Horia Moculescu trece prin momente grele, având în vedere starea sa de sănătate. La finalul lunii decembrie era internat de urgență în spital, din cauza unor probleme pulmonare de sănătate. Din păcate boala a recidivat, având în vedere și perioada rece prin care am trecut în decembrie. Fiica artistului, Nadia, este cea care vorbea despre internarea acestuia de urgență în spital, și despre faptul că a fost imediat conectat la aparatul de oxigen.

„Are un aparat care crește cantitatea de oxigen din sânge, a avut niște probleme în ultima vreme, respira foarte greu, nivelul oxigenului scăzuse alarmant de mult, așa se întâmplă mai ales iarna, din cauza frigului.

Horia este conectat la acest aparat mobil, prin două fire fixate în nas. Acum se simte cu mult mai bine, după oxigenoterapie, starea de sănătate s-a îmbunătățit simțitor, nu are nevoie de internare, fiica lui se speriase foarte tare“, au declarat prietenii lui artiști, care sunt la curent cu starea de sănătate a celebrului compozitor.

Mihai Alexandru din nou la Eurivision

Revenit de curând în atenția publicului prin participarea la Selecția națională pentru Eurovision, compozitorul Mihai Alexandru a vorbit cu redacția Impact despre acest aspect, dar și despre relația sa cu mult mai celebrul său coleg de breaslă, Horia Moculescu. Conform Impact, compozitorul Mihai Alexandru participă și anul acesta la preselecțiile naționale pentru Eurovision cu o compoziție ce va fi cântată de Cezar Oatu, intitulată „For Everyone”.

„N-aveam niciun gând să particip dar, înainte cu vreo 4-5 zile de închiderea înscrierilor la Selecția Națională Eurovision, Cezar m-a întrebat dacă am ceva potrivit pentru el. Firește, pentru Eurovision.

E aveam ceva clasic în lucru la care lucram, din când în când, în liniște, fără vreo presiune, pentru sufletul meu. I-am trimis-o lui Cezar, i-a plăcut mult iar a doua sau a treia zi am înregistrat prima variantă.”, le-a declarat în exclusivitate Mihai Alexandru celor de la Impact.

Ce spune compozitorul Mihai Alexandru despre Horia Moculescu

Cât despre Horia Moculescu, compozitorul Mihai Alexandru spune că-i leagă mai mult decât faptul că fac parte din aceeași tagmă, alături de care a făcut parte din diferitele jurii de specialitate în multele festivaluri românești. Conform artistului, totul ar fi început din anul în care își pierdea tatăl. Atunci Mihai Alexandru avea doar 25 de ani.

„Pe tatăl meu l-am pierdut în urmă cu 31 de ani, aveam 25 de ani și chestia asta lasă urme. În câteva privințe, Mocu seamănă cu tatăl meu și poate că aceasta contribuie la prietenia noastră. Mergem des împreună în delegații, jurizări, festivaluri. De fiecare dată revin mai informat, pentru că Mocu este o enciclopedie, îți poate vorbi despre orice, despre locuri, persoane, istorie, tot felul de lucruri interesante. Plus că ne distrăm la maximum de se întreabă toată lumea dacă n-am dat în mintea copiilor.

Ne mai și certăm apoi ne împăcăm, d-astea. La fel cum era tatăl meu, și lui îi place să gătească și să te privească cum dai ochii peste cap când guști din preparatele lui iar dacă îi zic că este potroacă îmi zice să nu mai vin niciodată pe la el. Mi-a zis asta de vreo 10 ori, dar tot m-am dus, că îi trece. Gătește foarte bine, are o noblețe care vine ori pe filonul oltenesc, din partea tatălui, ori pe cel italian, din partea mamei. Oricum un alt Mocu nu se va mai naște niciodată.”, spune Mihai Alexandru celor de la Impact.

Întrebat de reporterii dacă a reușit să vorbească cu artistul, după internarea sa din decembrie, Mihai Alexandru a recunoscut că au vorbit, și că se simte mai bine, cu un tonus bun.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI