Informații de ultimă oră despre Alexandru Arșinel, după ce a fost internat din nou. În ce stare se află EXCLUSIV

Informații de ultimă oră despre Alexandru Arșinel, după ce a fost internat din nou. În ce stare se află EXCLUSIV
Starea de sănătate a celebrului actor se deteriorează

Celebrul actor de comedie, Alexandru Arșinel, conform surselor Playtech, ar fi ajuns de urgență la o clinică privată. Surse apropiate declară că actorul ar fi suferit un puseu puternic de tensiune. La această oră se află internat, dar starea sa nu este critică. Totuși, ținând cont de vârsta înaintată și de problemele de sănătate pe care le are, actorul este ajutat să respire cu masca de oxigen. Celebrul artist nu este la prima sa internare, în februarie, find internat de urgență la Spitalul Universitar de Urgență București.

Starea de sănătate a celebrului actor se deteriorează

În februarie a.c., actorul de comedie Alexandru Arșinel ajungea de urgență la Spitalul Universitar de Urgență București. La acel moment, medicii spuneau că a existat un fond de înrăutățire a stării generale de sănătate. După o perioadă scurtă de supraveghere, Alexandru Arșinel revenea acasă, spunând atunci pentru Impact.ro:

„Sunt acasă, dar nu sunt în regulă, nu mă simt bine, ci doar atât cât este suportabil. Sau atât cât să dau speranțe. S-au adunat mult prea multe.

Controlul asupra organismului meu nu-i ok. Nu mă simt în putere, nu-l pot controla așa cum aș vrea. Am suportat multe transformări.

Și operație pe cord, și transplant de rinichi, s-au adunat prea multe. Sper să nu mă mai întorc în spital”,declara Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel internat din nou, la o clinică privată

Se pare că starea sa de sănătate, având în vedere că artistul are o vârstă, 82 de ani, s-ar fi înrăutățit. Se știe că actorul are un istoric privind problemele cardiace, dar și cele ca urmare a infectării cu covid.

Sursele Playtech.ro susţin că este internat la o clinică privată și că actorul este conştient și că poate vorbi, dar oboseala fizică este destul de accentuată. Din fericire, mai spun aceleași surse pentru Playtech, artistul nu este în stare critică.

„Este însă foarte obosit, oboseşte de la câţiva paşi, motiv pentru care este ajutat să meargă la toaletă sau este dus cu căruciorul. Este ajutat să respire cu masca de oxigen.

Poate să respire şi singur, dar este ajutat pentru a-şi oxigena plămânii mai uşor. Din păcate, nu este exclusă o nouă intervenţie chirurgicală pe cord deschis, dar este ultima variantă existentă.

Motivul este că, din cauza vârstei înaintate, şansele unei complicaţii pe masa de operaţie sunt imense.”, declară surse aproiate actorului pentru Playtech.ro.

Reamintim că în aprilie 2021, Alexandru Arșinel și soția acestuia erau internați de urgență la Institutul „Matei Balş”, amândoi fiind diagnosticați pozitivi la virusul covid-19, iar în 2013 era supus unei intervenții de transplant de rinichi.

De atunci și până astăzi au mai fost situații în care celebrul actor a ajuns pe mâna medicilor, ca urmare a unor complicații de sănătate.