Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel nu e bună deloc. Ce interdicție a primit (exclusiv)

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel nu e bună deloc. Ce interdicție a primit (exclusiv)
Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel nu e bună deloc

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel nu este una bună deloc. Actorul de revistă a ajuns în urmă cu câteva zile de urgență la spital, din cauza unui puseu de tensiune, dar și pentru că simțea o stare de slăbiciune accentuată. Amintim că în urmă cu câteva luni, el a suferit o operație la inimă și a fost internat pentru câteva săptămâni la spitalul „Monza”. Iată ce interdicție a primit acesta.

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel nu e bună deloc

Alexandru Arșinel a fost nevoit să cheme ambulanța în urmă cu două zile, întrucât nu se simțea bine. După mai multe investigații, medicii de la Spitalul Universitar i-au dat drumul acasă, el suferind, un puseu de tensiune.

Doar că starea lui Arșinel nu s-a ameliorat nici la revenirea acasă.

„Nu este bine deloc. Are dificultăți în vorbire, nu mai folosește decât foarte rar telefonul mobil”, spus o sursă pentru Impact.ro, interdicția fiind aceea de a folosi prea mult telefonul.

Înainte de a ajunge la spital, Alexandru Arșinel spunea că nu se simte prea bine.

„Sunt acasă, dar nu sunt în regulă, nu mă simt bine, ci doar atât cât este suportabil. Sau atât cât să dau speranțe. S-au adunat mult prea multe. Controlul asupra organismului meu nu-i ok, nu mă simt în putere, nu-l pot controla așa cum aș vrea. Am suportat multe transformări. Și operație pe cord, și transplant de rinichi, s-au adunat prea multe. Sper să nu mă mai întorc în spital”, a declarat Alexandru Arșinel pentru sursa citată.

Conform unor surse din cadrul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, actorul are o nouă reprezentație, săptămâna viitoare, cu spectacolul numit „Hai, Hai, România”, sub regia sa. La spectacolul din luna decembrie, Alexandru Arșinel a urcat pe scenă, cu toate că acesta se externase numai cu o zi înainte.

„Are spectacol peste o săptămână. La ultimul a venit cum a putut și a jucat. E extrem de devotat”, a povestit colegul său de scenă, Adrian Enache, pentru impact.ro.

Vrea să se refacă cât mai repede

Actorul își dorește să se refacă cât mai repede din punct de vedere al sănătății, întrucât trebuie să participe la un alt eveniment important eveniment din viața sa. Este vorba despre primirea „Crucii Moldave”, cea mai înaltă distincție pe care o oferă Mitropolia Moldovei și Bucovinei.

„Sunt cetățean de onoare și la Dolhasca, locul meu de baștină, și la Suceava și la București. Și mă mândresc cu toate, chiar dacă la București pare să nu mă fi ajutat prea mult în povestea cu directoratul meu. Dar rămân cu credința că Dumnezeu m-a ajutat în momentele grele și cu speranța că poate mai am câte ceva de spus!”, mai mărturisea Alexandru Arșinel pentru sursa citată.

Alexandru Arșinel se luptă de mai mulți ani cu problemele de sănătate.