24 apr. 2024 | 15:49

Îndrăgostit lulea, fostul soț al Ancăi Țurcașiu a făcut anunțul neașteptat la 4 ani de la divorț. Cum arată iubita lui Cristian Georgescu

Monden
Îndrăgostit lulea, fostul soț al Ancăi Țurcașiu a făcut anunțul neașteptat la 4 ani de la divorț. Cum arată iubita lui Cristian Georgescu
„Am început cu dreptul ca să zic așa.”

După un divorț surprinzător, Anca Țurcașiu a reușit să-și vadă de viața ei, și se pare că același lucru l-a făcut, îndrăgostit lulea, fostul soț al Ancăi Țurcașiu, care a făcut anunțul neașteptat la 4 ani de la divorț, iar din imaginile apărute în spațiul public s-a aflat și cum arată iubita lui Cristian Georgescu.

Au trecut 4 ani de la divorțul Ancăi Țurcașiu de Cristian Georgescu

De mai bine de 4 ani, celebra artistă a încercat, și în cele din urmă se pare că a și reușit, să-și vadă de viață, deși divorțul de Cristian Georgescu nu a fost unul ușor și nici lipsit de mici controverse.

De altfel, deși surprinzătoare această ruptură, la un an de la eveniment, apărea și adevăratul motiv care a dus la divorţul Ancăi Ţurcaşiu de Cristian Georgescu, după 22 de ani de mariaj, prezentat în exclusivitate redacției noastre de către fostul naș de cununie al celor doi, celebrul om de afaceri Cristian Țânțăreanu.

A mai existat un moment delicat între cei doi foști soți, când Anca Țurcașiu a ajuns față-n față cu fostul soț și cu iubita lui, la ceremonia de căsătorie a fiului acesteia, tot atunci recunoscând că ce a venit după divortț a fost „șocul atât de puternic când ți se schimbă viața”.

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu a făcut anunțul neașteptat la 4 ani de la divorț

La nici doi ani de la divorț, Cristian Georgescu apărea alături de noua lui parteneră, chiar la logodna fiului său și al Ancăi Țurcașiu, iar de atunci și până astăzi, conform celor spuse de el, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actuala sa iubită.

Îndrăgostit lulea, fostul soț al Ancăi Țurcașiu a făcut anunțul neașteptat la 4 ani de la divorț. Cum arată iubita lui Cristian Georgescu

Ba mai mult, recent fostul soț al Ancăi Țurcașiu a făcut anunțul neașteptat la 4 ani de la divorț, și anume planurile pentru o călătorie în Asia, după ce în 2023 au fost plecați pentru o lună în Țara Soarelui Răsare, Japonia.

Nu este exclus ca în acest periplu să dea nas-în-nas cu fosta sa soție, care deja se află la filmările pentru un nou sezon de ”Asia Express”.

Cristian Georgescu: „Acum ne pregătim să plecăm și într-o mică vacanță”

Celebrul om de afaceri Cristian Țânțăreanu și-a serbat recent ziua de naștere, iar printre invitații acestuia s-a aflat și fostul soț al Ancăi Țurcașiu, la braț cu actuala sa parteneră, care avea să vorbească despre planurile de vacanță din acest an, declarând că „Acum ne pregătim să plecăm și într-o mică vacanță”:

„Anul acesta am fost în Deltă cu gașca noastră de prieteni, am fost vreo 22 de camere, prieteni mulți, ca de obicei. Am început cu dreptul ca să zic așa.

A fost o petrecere minunată și de atunci o ținem tot așa. Acum ne pregătim să plecăm și într-o mică vacanță: Hong Kong și Coreea, trei săptămâni. Anul trecut am făcut Japonia o lună și anul ăsta, din Asia, asta a mai rămas. Am avut o dorință de a vedea în fiecare an câte un stat sau orașe din state și în general le-am făcut pe cele la distanță.

În Europa nu prea am fost. Am zis să le fac acum la tinerețe pe cele la distanță și vedem mai târziu”, a spus Cristian Georgescu, pentru Antena Stars.

Îndrăgostit lulea, fostul soț al Ancăi Țurcașiu a făcut anunțul neașteptat la 4 ani de la divorț. Cum arată iubita lui Cristian Georgescu

Tot atunci cei care se întrebau ce face fiul celor doi foști parteneri, au aflat că atât Cristian Georgescu, cât și Anca Țurcașiu, vor deveni bunici, având în vedere că nora celor doi, Andreea, va deveni în curând mămică.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Sappho, cea mai cunoscută lesbiană din istorie, s-a sinucis din dragoste pentru un bărbat
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
ADIO, maestre! A murit Căpitanul din Titanic și Regele din Stăpânul Inelelor
Capital.ro
Masa de Paște fără grija kilogramelor în plus. Sfaturi pentru păstrarea greutății și evitarea problemelor digestive
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Tradiții de Paște. La masă, prima dată trebuie să se mănânce ou
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro