Anca Țurcașiu, față-n față cu fostul soț și cu iubita lui. Artista a recunoscut de nenumărate ori că divorțul a fost un șoc pentru ea

Anca Țurcașiu, față-n față cu fostul soț și cu iubita lui. Artista a recunoscut de nenumărate ori că divorțul a fost un șoc pentru ea
Anca Țurcașiu a fost față-n față cu fostul soț și actuala lui iubită

Anca Țurcașiu a fost pusă la încercare chiar într-o zi extrem de importantă din viața ei. Celebra cântăreață a ajuns față în față cu fostul soț și noua lui iubită. Un eveniment deosebit pentru artistă a cuprins și momente mai delicate. Vedeta a fost nevoită să stea în preajma fostului partener ce a venit la braț cu actuala femeie pe care o iubește. Actrița a suferit enorm în urma despărțirii de tatăl fiului ei.

Moment neplăcut pentru Anca Țurcașiu: a fost față-n față cu fostul soț și actuala lui iubită

Anca Țurcașiu a trecut prin mari emoții recent. Aceasta s-a bucurat cu sufletul la gură de nunta fiului său. Moștenitorul vedetei a ajuns la starea civilă alături de aleasa inimii lui chiar la finele lunii aprilie.

Ziua nunții nu a fost însă foarte ușoară pentru cântăreață pentru că a fost pusă față în față cu fostul soț, care a venit însoțit de actuala parteneră.

Cu toate astea, solista cu siguranță a șters totul cu buretele și a îngropat orice trăire negativă pentru a se bucura complet de marele eveniment extrem de special în familia ei. Actrița în vârstă de 52 de ani a făcut declarații emoționante despre nora pe care o are și a subliniat că de acum are doi copii.

,,Cel puțin așa știu eu, dar cine știe ce surprize îmi pot face”

,,Sunt in al nouălea cer. De astăzi (n.red: 29 aprilie), am doi copii, nu unul. Fiul meu s-a căsătorit civil cu aleasa inimii lui. O fată frumoasă, deșteaptă cu care se iubește de trei ani.

Andreea este asistent universitar, predă la facultate, iar Radu este student la Pedagogie și instructor de snowboard. Locuiesc împreună, și-au dorit enorm o familie, iar în septembrie vor avea și nunta.

M-au întrebat toți dacă nora mea este însărcinată, dar pot să vă spun că nu. Cel puțin așa știu eu, dar cine știe ce surprize îmi pot face”, a declarat Anca Țurcașiu, pentru Click!.

Ce spune despre divorț?

Anca Țurcașiu a luat viața de la capăt la 50 de ani. Ea și Cristian Georgescu au divorțat după 22 de ani de căsnicie. Cea din urmă a mărturisit că i-a fost foarte greu în acea perioadă.

“Nimeni nu crede acest lucru (n.r. că există viață după o despărțire), șocul este atât de puternic de fiecare dată când ți se schimbă viața.

Ieși din niște automatiste, este greu să faci o schimbare majoră, doar oamenii puternici reușesc să facă acest lucru. Nici nu mi-am dat seama cât sunt de puternică, nu aveam o părere foarte bună despre mine”, a declarat Anca Ţurcaşiu.