Adevăratul motiv care a dus la divorţul Ancăi Ţurcaşiu de Cristian Georgescu. Ţânţăreanu i-a dat de gol. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei (Exclusiv)

Adevăratul motiv care a dus la divorţul Ancăi Ţurcaşiu de Cristian Georgescu. Ţânţăreanu i-a dat de gol. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei (Exclusiv)
De ce s-au despărțit Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu

S-a descoperit adevăratul motivul din spatele despărțirii neașteptate dintre ea și Cristian Georgescu. Cristian Țânțăreanu a făcut o serie de mărturii în privința divorțului care a șocat pe toată lumea.

Motivul pentru care s-au despărțit Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu

Cristian Țânțăreanu a rămas în relații reci cu finul său după divorțul dintre el și Anca Țurcașiu. Celebrul afacerist a fost nașul celor doi, iar separarea se pare că i-a făcut să se îndepărteze, deși au fost parte din familie ani buni.

Actrița și fostul ei soț au format unul din cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc și au reușit să se iubească preț de 22 de ani. Relația lor ascunde chiar alte două încercări de a divorța, lucru mai puțin știut de unii fani.

Cu toate astea, în urmă cu șase ani pe când se zvonea separarea aceștia au reușit să găsească o cale pentru a rămâne alături unul de celălalt. Motivul despărțirii de atunci ar fi fost infidelitatea medicului pe care cântăreața l-ar fi trecut cu vederea.

”Totul e deja îngropat în trecut!”

Cel care a reușit să îi mai țină uniți o vreme a fost chiar nașul lor. ”Totul e deja îngropat în trecut!”, a mărturisit resemnat acum omul de afaceri. Amintim că foștii soți au anunțat decizia finală în anul 2020, atunci când au hotărât să meargă definitiv pe drumuri separate.

Vedeta a plecat din acel moment din vila din Corbeanca ridicată pe terenul primit de la Țânțăreanu acolo unde a rămas fostul partener. Se pare că de-a lungul anilor nașul a fost cel care a reușit să le ofere sfaturi valoroase, ulterior în ultima discuție dintre foștii soți nu s-a mai implicat, lăsând să se înțeleagă că neînțelegerile erau cu adevărat serioase. Afaceristul a recunoscut că a fost sunat de Anca și Cristian de Sf. Alexandru pentru a-i ura cele bune.

“Nu s-a pus niciun moment problema ca eu să particip la nunta lui Cristian. Nici nu am primit, nici nu am cerut vreo invitaţie. Pe de altă parte, nici nu prea mai ţinem legătura. E drept că pe 30 august, de Sf. Alexandru, s-a întâmplat să mă sune amândoi, şi Anca, şi Cristian , dar atât, nimic mai mult. Mi-au făcut urările care se fac de obicei în asemenea ocazii!”, a precizat pentru impact.ro Cristian Ţânţăreanu.

Mai mult decât atât, el a mai adăugat și că nu o cunoaște pe logodnica medicului și susține că nu oferă niciun sfat pentru căsnicia ce urmează: “Nu-mi mai place să dau sfaturi unuia sau altuia. E mai bine ca fiecare să-şi vadă de viaţa lui, aşa cum crede el că e mai bine. Am ajuns în faza în care nici mie personal nu-mi mai dau sfaturi, ca să zic aşa!”