Incendiu în sectorul 3 din București. Traficul este blocat, iar fumul a ajuns până la etajul 10

Incendiu în sectorul 3 din București. Traficul este blocat, iar fumul a ajuns până la etajul 10
Incendiu în sectorul 3 din București

Traficul pe strada Dristorului la intersecție cu Mihai Bravu din Capitală a fost restricționat după ce un incendiu a izbucnit la un salon de bronzat. Pompierii au intervenit imediat cu două autospeciale și o mașină de descarcerare pentru a stinge focul.

Incendiu în sectorul 3 din București. Un salon de bronzat a luat foc

O angajată a salonului de bronzat care se află la parterul unui bloc din Sectorul 3 a anunțat pompierii, după ce a observat foc și fum în incintă. Salonul nu avea un instinctor, așa că până la venirea pompierilor, angajata salonului a încercat să împrumute un instinctor pentru a stinge flăcările.

Un salon de bronzat din București a luat foc
Un salon de bronzat din București a luat foc

În momentul producerii incidentului în salon se aflau mai mulți clienți, care au reușit din fericire să scape cu viață. Martorii povestesc că fumul era atât de dens încât încât a urcat până la etajul 10 al blocului, alertând și ceilalți locatari.

Pompierii au reușit să stingă focul după mai bine de jumătate de oră. De asemenea, militarii s-au temut și de o posibilă explozie din cauza acumulării de gaze. Focul ar fi pornit din cauza unui scurtcircuit la unul dintre aparatele de bronzat, arată datele din primele cercetări.

Urmăriți Playtech.ro și pe