Scene ca-n filmele cu mafioți! Focuri de armă în Bârlad. Ce a pățit un bărbat aflat în trafic

Scene ca-n filmele cu mafioți! Focuri de armă în Bârlad. Ce a pățit un bărbat aflat în trafic
S-au tras focuri de armă în Bârlad. Agresorul este de negăsit

S-au petrecut scene desprinse parcă din filmele de la Hollywood într-un cartier din municipiul Bârlad. În urma unui apel la numărul de urgență 112 care anunța că asupra unei mașini s-au tras focuri de armă, polițiștii au intervenit în forță.

S-au tras focuri de armă în Bârlad. Agresorul este de negăsit

Incidentul a avut loc în jurul orei 22:00, în cartierul Confecții din municipiul Bârlad, aproape de intersecția de lângă Unitatea Militară. Un cetățean a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că asupra unui autotursim s-au tras focuri de armă.

„Evenimentul a fost sesizat prin apel unic la 112, în cursul nopții trecute la ora 22:00, imediat la fața locului s-au deplasat echipaje de la ordine publică, de Investigații Criminale și Arme – Explozibili și Substanțe Periculoase. Există un cerc de suspecți, s-au făcut mai multe audieri în cauză”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Martorii susțin că un bărbat în vârstă de 30 de ani a tras cu o armă asupra unui autoturism în care se afla un tânăr de 26 de ani, însoțit de un alt bărbat. Din primele informații, arma folosită ar fi fost una letală de calibru 9 mm.

Două gloanțe au atins portiera mașinii și s-au oprit în bancheta din spate, iar un al treilea glonț nu a atins ținta. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

În cauză s-a întocmit dosar penal care este instrumentat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui. Agresorul nu a fost încă identificat.