În ce stare se află Ion Caramitru. Marele actor este internat în spital

În ce stare se află Ion Caramitru. Marele actor este internat în spital
In ce stare se afla Ion Caramitru. Marele actor este internat in spital

Marele actor român Ion Caramitru se confruntă cu probleme de sănătate. Acesta a ajuns pe mâna doctorilor din București, care îi fac mai multe investigații medicale. În ce stare se află acum.

Actorul Ion Caramitru este internat în spital

Unul dintre cei mai apreciați actori români, Ion Caramitru trebuia să facă o deplasare la Iași. Din păcate, acesta a fost nevoit să anuleze călătoria deoarece s-a simțit rău. Tatăl lui Andrei Caramitru va sta internat în spital, în următoarele zile, pentru o serie de controale medicale.

Anunțul despre starea de sănătate a marelui actor Ion Caramitru a fost făcut, miercuri, 11 august, într-o conferință de presă, de către Andrei Giurgia, preşedintele ARTIS, organizatorul evenimentului cultural. Din fericire, nu este nimic grav, dar actorul mai trebuie să stea în spital, sub supravegherea medicilor. Tot Giurgia a precizat că lui Caramitru îi pare foarte rău de situație.

Ion Caramitru trebuia să fie, miercuri seară, la Iași, în Piața Unirii din oraș. Aici are loc deschiderea oficială a ediţiei a XII-a SFR dedicată marelui actor.

„Domnul Caramitru, din păcate, nu vreau să cred că suntem năpăstuiţi de soartă, nu va putea face deplasarea la Iaşi. (…) Este internat la spital în acest moment, la Bucureşti. (…) E în revenire, e în investigaţii medicale. Îi pare foarte rău de ceea ce se întâmplă. El va fi internat în următoarele patru zile. Nu va putea face o deplasare la Iaşi. Toată lumea este optimistă şi bucuroasă pentru că nu este ceva grav”, a spus Andrei Giurgia, citat de Agerpres.

Andrei Giurgia a ținut să precizeze că Ion Caramitru nu are COVID-19. Este vorba de mici probleme de sănătate care, din fericire, nu-i pun viața în pericol.

„Festivalul merge mai departe. Suntem alături de domnul Caramitru. Cu siguranţă, dacă va putea va intra în legătură directă cu noi în perioada următoare. Vom face în fiecare seară acest lucru pentru a vă transmite gândurile lui bune.

Pentru noi ca organizatori este complicat să munceşti un an de zile în jurul unui personaj şi la un moment dat să se întâmple ce s-a întâmplat, dar mă bucur că domnul Caramitru este bine”, a mai precizat preşedintele ARTIS.

În cadrul ediției a XII-a SFR dedicată marelui actor Ion Caramitru va fi prezent Horațiu Mălăele. Ediția anterioară din anul 2020 i-a fost dedicată lui. Însă, ca o ironie a sorții, nici Mălăele nu a fost prezent la eveniment, deoarece fusese infectat cu coronavirus.

Urmăriți Playtech.ro și pe