Cum arată Horațiu Mălăele, după ce s-a vindecat de noul virus. În ce stare este acum actorul

Cum arată Horațiu Mălăele, după ce s-a vindecat de noul virus. În ce stare este acum actorul
Horațiu Mălăele interpretând o nouă autobiografică

Horațiu Mălăele, marele actor al Teatrului Național din București, a aflat, în urmă cu trei săptămâni, că a fost diagnosticat cu noul virus. Acesta a fost internat la spitalul ”Matei Balș”, iar starea sa a fost una stabilă pe tot parcursul ”șederii” în unitatea medicală. CanCan l-a surprins recent, după ce s-a vindecat.

Imagini cu Horațiu Mălăele după ce s-a vindecat de noul virus. Actorul este într-o stare bună, reluându-și activitățile zilnice

În seara de 25 septembrie, Horațiu Mălăele trebuia să joace pe scena teatrului Elvira Godeanu din Târgu Jiu, în piesa ”Caramitru, Mălăele câte-n lună și în stele”. Nu a mai putut, aflând că a contractat noul virus. Acesta a fost internat în spitalul ”Matei Balș” din București. Simțindu-i lipsa, spectatorii i-au urat însănătoșire grabnică. Întrebat dacă informația că s-a infectat este reală, actorul a răspuns în stilul caracteristic: „Trebuia să vă mint. Nu este reală!”.

„Anul acesta se împlinesc exact 50 de ani. Chiar în luna septembrie se împlineau 50 de ani de când la prima expoziţie de grafică pe care Horaţiu Malaele a avut o în sala 23 august atunci. Da, era în regulă, starea era bună, sper să rămână aşa, gândurile noastre se duc spre cel mai important artist gorjean în viaţă”, a declarat atunci Iani Garbaciu, PR Teatrul Elvira Godeanu.

Viața nu bate teatrul. Maestrul se recuperează cu pași mici 

Actorul a fost surprins de fotoreporteri zilele trecute, profitând de vremea bună și ieșind în miezul zilei la o partidă de tenis cu amicii săi. Îmbrăcat cu un hanorac, pantaloni, șapcă și pantofi sport, Horațiu Mălăele și-a făcut apariția în Herăstrău. Și-a băgat bagajul, și-a luat racheta de tenis și a mers țintă spre teren.

Acesta părea într-o formă de zile mari la începutul partidei, însă, ulterior, oboseala și-a spus cuvântul. Actorul pare să se recupereze cu pași mici după boală.

Cum arată Horațiu Mălăele, după ce s-a vindecat de noul virus. În ce stare este acum actorul
Horațiu Mălăele, pe terenul de tenis din Herăstrău/ Foto: CanCan

Vizibil obosit, maestrul a simțit nevoia, la un moment dat, să ia o pauză. S-a așezat pe o bancă și a dat un telefon, dar nu s-a lăsat păgubaș. După un scurt dialog, a reluat meciul și apoi s-a îndreptat spre casă.

Cine este? 

Horațiu Mălăele este actor, regizor, caricaturist și scriitor român. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică ”I. L. Caragiale” în anul 1975 și a jucat pe scenele mai multor teatre din țară, precum ”Nottara”, ”Odeon”, ”Bulandra” și ”Național”.