În ce stare se află Ilinca Vandici, după ce a fost internată în spital. Ultimele informații despre vedeta TV

În ce stare se află Ilinca Vandici, după ce a fost internată în spital. Ultimele informații despre vedeta TV
In ce stare se afla Ilinca Vandici, dupa ce a fost internata in spital. Ultimele informatii despre vedeta TV

Clipe dificile pentru Ilinca Vandici. Frumoasa prezentatoare TV a fost internată de urgență la spital. Ce probleme de sănătate a avut vedeta de la Kanal D și cum se simte în acest moment. Fanilor nu le-a venit să creadă când au văzut fotografia de pe patul de spital.

În ce stare se află Ilinca Vandici, după ce a fost internată în spital

Nu este de mirare faptul că Ilinca Vandici este una dintre cele mai populare și îndrăgite prezentatoare TV din România. Moderatoarea de la „Bravo, ai stil!” a câștigat simpatia a milioane de români datorită eleganței, rafinamentului și felului său de a fi.

La 35 de ani, vedeta arată mai bine ca niciodată, fiind o femeie care mereu s-a îngrijit. Cu toate acestea, se pare că, recent, Ilinca s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate. Admiratorii săi din mediul online au fost îngrijorați din cauza ei, atunci când vedeta Kanal D a ajuns de urgență pe mâna medicilor, din cauza unor dureri de stomac.

Prezentatoarea TV a împărtășit o fotografie cu ea de pe patul de spital, pe care a urcat-o pe contul său de Instagram. Ilinca Vandici nu și-a lăsat fanii în ceață, ci le-a povestit ce a pățit. Șatena s-a prezentat la o unitate medicală după ce s-a plâns de anumite dureri în zona abdominală. În urma unor analize amănunțite, verdictul a fost clar: bacterie la stomac.

„Iubesc story-urile astea în pat, mi se par wow, geniale…și pe mine în ipostaza asta și mai mult mă iubesc. Nu suport să-mi fie rău, nu suport. Dar o să-mi fie din ce în ce mai bine. Astăzi tot în pat o să mă găsiți, pentru că mă simt așa ușor amețiță și fără energie, dar mai vreau să mă odihnesc un pic, ca să-mi revin. Am găsit o bacterie la stomac, am primit tratament, am primit regim alimentar pentru asta, am început deja tratamentul, așa că o să fiu din ce în ce mai bine”, declara atunci Ilinca Vandici pe Instagram.

Ilinca Vandici a împlinit 35 de ani

Din fericire, frumoasa vedetă se simte mult mai bine acum și nu mai are probleme. Ilinca Vandici le-a mulțumit susținătorilor săi pentru mesaje și sprijin, asigurându-i pe toți că își va reveni cât de curând posibil. De asemenea, șatena s-a bucurat de o zi de naștere ca la carte, sărbătorind cei 35 de ani cu multă speranță și bucurie, în sânul familiei și alături de cei dragi.

„Nu mă mai doare stomacul asta e foarte important. E clar că o să-mi revin ușor ușor. De mâine o să fiu pe mese, nu mai stau în pat. Începe o altă viață, la propriu, pentru că mâine este și ziua mea…așa că ultima zi din cei 34 de ani mi-o petrec în pat, odihnindu-mă și relaxându-mă.. începem 35-ul în forță, cum altfel?’

FABULOUS 35!!! Așa simt că va fi viața mea de acum înainte, plină de magie și presărată cu praf de stele! După o perioadă destul de grea, mă simt totuși norocoasă, binecuvântată, iubită, împlinită, înconjurată de oameni frumoși care mă prețuiesc! Tot ce îmi doresc este să fiu sănătoasă și să mă pot bucura de toți și de toate! Vouă vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături, pentru că mă apreciați și iubiți necondiționat și pentru că îmi faceți zilele mai frumoase! La mulți ani, mie!!!’, a scris Ilinca Vandici pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI