Finala Ferma de la PRO TV, LIVE TEXT. Cine este marele câștigător al concursului prezentat de Mihaela Rădulescu

Autor: Andrei Simion - 23:43, 23 mai 2019

Câștigătorul de la Ferma a luat 50.000 de euro. S-a încheiat un nou sezon al emisiunii Ferma, un nou început, de la PRO TV. A fost un sezon plin de tensiuni, dar și de momente frumoase. Concurenții și-au dat silința în competiție, însă doar unul dintre ei a dovedit că a fost suficient de puternic, fizic și psihic.

UPDATE: Marius Crăciun a câștigat finala Ferma – Un nou Început, de la PRO TV. Puțini îl pot repera pe cel care l-a învins pe Cătălin Moroșanu în cea mai așteptată finală de până acum. Cu toate acestea, Marius este o tânără speranță care a demonstrat multe până la cei 23 de ani ai săi. Este  sportiv de performanță și membru al lotului național de judo.

Cine este Marius Crăciun, câștigătorul Ferma de la PRO TV

Marius Crăciun a mai participat și la emisiunea-concurs Ninja Warrior, tot de la PRO TV. El a ajuns și atunci în finală, însă a pierdut. A avut o copilărie cu multe neajunsuri, iar acum speră că își va ajuta familia.  „Când eram copil, din cauza neajunsurilor aveam restanțe foarte multe, cu sume enorme și din această cauză era să fim dați afară din casă. Părinții mei au fost chemați la tribunal pentru a găsi o cale să plătească acea sumă… dacă nu eram dați afară.”, declara Marius Crăciun.

Marius Craciun - Ferma 2019 Pro TV
Marius Crăciun a câștigat duelul cu Moroșanu, la Ferma, în marea finală. Foto: Pro TV

Cine a câștigat marea finală la Ferma. Concurentul care a plecat acasă cu 50.000 de euro

Azi, 23 mai, s-a decis marele câștigător la Ferma. În marea finală au rămas doar doi concurenți, Marius Crăciun și Cătălin Moroșanu, cei mai puternici participanți care au dovedit asta cu vârf și-ndesat în semifinală, la proba de rezistență și forță fizică.

Cine s-a duelat în mare finală de la Ferma

Marius Crăciun este cel mai tânăr concurent de până acum la emisiune. Are doar 23 de ani și este originar din Pitești. Este sportiv, iar asta l-a ajutat foarte mult la îndeplinirea sarcinilor de la Fermă și la probele de forță și dueluri.

Pentru că n-a fost până acum o vedetă, a preferat să stea departe de conflictele dintre ceilalți concurenți și s-a apropiat mai mult de Diana Belbiță, fostă concurentă la Exatlon. Atât de apropiați au ajuns încât se glumește pe seama lor că între ei a început o idilă.

marius craciun ferma

Cătălin Moroșanu are aproape dublul vârstei rivalului său, dar a reușit să ajungă până în marea finală unde a luptat pentru premiul de 50.000 de euro și pentru titlul de Fermierul Anului.

Moroșanu a „mâncat” sport pe pâine toată viața, a luat, dar a și dat bătaie în cadrul competițiilor sportive de contact și a participat la o mulțime de emisiuni ale Antenei 1 și ale PRO TV-ului. Oriunde a participat, Moroșanu a reușit mereu să se facă plăcut de concurenți pentru că firea lui prietenoasă îi apropie pe toți.

morosanu ferma

La Ferma, a fost considerat cel mai muncitor, mai ales că e învățat cu viața și muncile de la țară. Tocmai din acest motiv a fost și favoritul publicului, dar și al celor care au luat parte la concurs, dar au ieșit de timpuriu din el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI