Mihaela Rădulescu, crize de nervi la Ferma de la PRO TV. Ce le face concurenților

Autor: Claudiu Surmei - 15:07, 20 mai 2019
Mihaela Rădulescu a jignit concurenții de la Ferma

Mihaela Rădulescu ar fi fost în centrul unui scandal uriaș în timpul filmărilor la emisiunea Ferma, de la Pro TV. Vedeta ar fi făcut crize de nervi, ar fi jignit concurenții și ar fi amenințat că părăsește proiectul. Toate aceste scene au fost tăiate la montaj.

Detaliile au ieșit la lumină după ce filmările s-au terminat. Certurile din timpul producției ar fi avut-o în prim plan pe Mihaela Rădulescu, din dorința acesteia de a fi mereu în centrul atenției. În plus iubita lui Felix Baumgartner ar fi favorizat anumiți concurenți, scrie cancan.ro

Mihaela Rădulescu a jignit concurenții de la Ferma

„Ce a făcut acolo Mihaela Rădulescu este inuman. Vrea tot timpul să fie vioara întâi. Se ceartă cu producătorii, pleacă la Monaco atunci când are chef și, de multe ori, concurenții și echipa de producție așteptau după ea cu orele. A jignit concurenți, pe Brigitte a dat-o afară din arenă, pe Pastramă l-a înjurat. De asemenea, Otniela și Kamara au fost în raza ei de ură, nu-i avea deloc la inimă. A favorizat concurenți precum Moroșanu și Marius Crăciun.

De altfel, lui Moroșanu îi comentează frecvent pe pagina de Instagram. E clar că are o afinitate pentru el. Pe final, când vin părinții celor din finală, prezintă doar Cristi Bozgan, pentru că ea se certa cu producția și amenința că părăsește proiectul. La momentul respectiv, se menționează că Mihaela nu se simte bine. Ea a fost, însă, acolo și s-a refăcut filmarea.

Mihaela a agresat-o fizic pe fosta producătoare și totul a fost mușamalizat cu acordul managementului. În Ferma se munceau 14 ore pe zi cel puțin și angajații au fost terorizați. Oamenii sunt gata să se revolte pentru că au muncit sub teroare trei luni, în frig și în condiții de sclavie”, au declarat surse apropiate de show-ul de la Pro TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI