În ce lux trăiește Dragoș Săvulescu în Grecia. Plătește o avere pentru vila cu 2 piscine VIDEO

În ce lux trăiește Dragoș Săvulescu în Grecia. Plătește o avere pentru vila cu 2 piscine VIDEO
În ce lux trăiește Dragoș Săvulescu în Grecia.

Dragoș Săvulescu și-a reînnoit contractul de închiriere pentru vila în valoare de 87.500 de euro pe lună, din insula Mykonos, după ce a fost pus sub control judiciar, a notat presa elenă.

În ce lux trăiește Dragoș Săvulescu în Grecia

Dragoș Săvulescu a fost prins în Grecia, arestat în vederea extrădării, însă eliberat până la finalizarea procedurilor judiciare.

„El (Dragoş Săvulescu – n.r.) a reînnoit contractual de închiriere a vilei în care locuieşte, în Agios Lazaros, până la data de 30 septembrie, cu dreptul de-l reînnoi până la finalizarea procedurilor judiciare. În tot acest timp, frumoasa lui soţie se află într-o stare psihică proastă”, a scris site-ul Protothema.gr.

De asemenea, publicaţia elenă a titrat „Trăiesc ‘la dolce vita’ cu bani furaţi”. În articol este şi un montaj video despre vila în care stă Săvulescu.

Ea se află la trei kilometri de centrul orașului Mykonos, iar proprietatea închiriată de Dragoș Săvulescu are 8 băi și 8 dormitoare, și poate să găzduiască până la 15 adulți.

Vila este decorată la standarde înalte și are o vedere panoramică spre Marea Egee. Camerele au întăriri separate și sunt dotate cu jacuzzi. Imobilul mai are și două piscine.

Dragoș Săvulescu a apelat la unul dintre cei mai buni avocați din Atena. El a început să strângă documente și vrea să convingă instanța elenă că omul de afacere pe al cărui nume există un mandat de executare a pedepsei de cinci ani și jumătate și un mandat european de arestare, nu se mai află sub jurisdicție românească și că nu ar trebui extrădat în România.

Cum a fost prins Dragoș Săvulescu

Amintim că Dragoș Săvulescu a fost prins după ce iubita sa a postat pe rețelele de socializare imagini în care acesta apărea în Grecia, pe insula Mykonos. El avea mandat de arestare pentru o condamnare de cinci ani cu închisoare cu executare.

În același dosar a mai fost condamnat și Radu Mazăre, care în prezent este încarcerat.

Omul de afaceri Dragoș Săvulescu a fost dat în urmărire internațională în februarie 2019, după ce nu a fost găsit de polițiști pentru ca ei să pună în aplicare sentința de cinci ani și șase luni de închisoare primită în dosarul retrocedărilor ilegale pe plaje din Constanța.

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție i-au condamnat în urmă cu doi ani pe inculpaţii din dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa, deciziile fiind definitive. Radu Mazăre a fost condamnat la nouă ani de închisoare cu executare, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Constanţa Nicuşor Constantinescu, a fost condamnat la cinci ani de închisoare, Cristian Borcea a fost condamnat şi el la cinci ani de închisoare, iar Dragoş Săvulescu, şi el fost acţionar la Dinamo, a fost condamnat la cinci ani şi şase luni de închisoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI