Cum a câștigat Mircea Badea 700 de dolari de pe urma lui Dragoș Săvulescu: ‘L-am agățat, s-a aprins imediat’

Cum a câștigat Mircea Badea 700 de dolari de pe urma lui Dragoș Săvulescu: ‘L-am agățat, s-a aprins imediat’
Mircea Badea a detaliat un episod ce l-a vizat și pe Dragoș Săvulescu

Mircea Badea a câștigat 700 de dolari de pe urma lui Dragoș Săvulescu. Cum a reușit să facă acest lucru? Celebrul jurnalist de la Antena 3 a povestit episodul acesta. Cum s-a întâmplat totul?

Mircea Badea, detalii despre un episod din viața lui: cum a câștigat 700 de dolari de pe urma lui Săvulescu?

Mircea Badea este de ani buni în vizorul românilor, iar mulți cred că viața sa nu a fost cuprinsă de momente grele, dar iată că moderatorul a povestit un episod mai puțin fericit.

Vedeta a trecut prin clipe grele în urmă cu câțiva ani, moment în care nu avea bani nici să treacă strada, a mărturisit acesta. Norocul a dat peste el într-o seară, atunci când l-a întâlnit pe fostul acționar al Dinamo.

Badea a povestit în direct la TV despre întâlnirea cu Dragoș Săvulescu ce i-a adus mult noroc. Concret, acesta a reușit să câștige 700 de dolari, iar mare i-a fost mirarea când suma i-a intrat în buzunare în seara aceea.

„Eram şomer şi nu aveam bani. Neavând bani, nu ştiu cum naiba se întâmplă de ajung eu la mall-ul din Vitan şi acolo era bowling. Eu nu aveam bani să trec strada, eram aşa să mai plec de acasă, să am senzaţia că plec pe undeva. Altfel, eram mega vedetă pe vremea respectivă.

Nu aveam să trec strada de foame. Acolo, la mall, vine Dragoş Săvulescu cu un super-BMW. Nu mai ştiu să îţi spun de unde ne ştiam. „Salut, Mircea!”, nu ştiu ce. „Mă duc să joc bowling. Vii?”. Şi zic: „Bă, nu prea joc, dar vin” – „Ah, eu sunt meseriaş”. Şi cu cine crezi că mă duceam eu la mall?

Cu prietenul nostru Cristinel. Și încep oamenii să joace. Era praf, dădea numai gherle şi se enerva. Şi eu zic: „Ia stai aşa să facem o treabă cu bogatul”. El era mega bogat de atunci. Eu vorbesc de când aveam eu 30 de ani şi el 31. Eu l-am văzut că se aprinde, l-am agăţat.″
Mircea Badea (Sursa: Antena 3)

A dat norocul peste el

Vedeta de la Antena 1 a continuat să relateze ce a urmat și cum a reușit de fapt să câștige acești bani. Mai exact, prezentatorul de televiziune și-a încercat norocul și chiar cu mâinile tremurate a constatat că momentul potrivit a dat peste el.

Amintim că Dragoș Săvulescu a fost acționar de la Dinamo și a fost reținut recent de autoritățile din Grecia. Acesta se afla pe insula Mykonos, cu toate că nu avea voie să părăsească Italia. Bărbatul avea un mandat de arestare pentru o condamnare de 5 ani cu executare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI