Iubita lui Dragoș Săvulescu, prima reacție după ce l-ar fi dat de gol pe omul de afaceri. Ce s-a întâmplat, de fapt

Iubita lui Dragoș Săvulescu, prima reacție după ce l-ar fi dat de gol pe omul de afaceri. Ce s-a întâmplat, de fapt
Iubita lui Dragoș Săvulescu, prima reacție după ce l-ar fi dat de gol pe omul de afaceri. Ce s-a întâmplat, de fapt

Iubita lui Dragoș Săvulescu a fost cea datorită căreia polițiștii l-au putut găsi pe afacerist pentru a pune în aplicare mandatul de arestare pe numele lui.

Iubita lui Dragoș Săvulescu, prima reacție după ce l-ar fi dat de gol pe omul de afaceri

Fără să vrea, Angela Martini l-a dat de gol pe soțul ei, când a postat fotografii din vacanța în Grecia, în care apărea alături de Dragoș Săvulescu.

Deși nu a precizat locația exactă în care se află, o prietenă din grupul lor a postat și ea imagini pe Instagram, în care dezvăluia că este în Mykonos. În acele imagini apărea și Dragoș Săvulescu.

Omul de afaceri a fost reținut luni de către polițiștii din Grecia.

Acum, Angela Martini a postat pe contul ei de Instagram un story, după ce presa a vorbit despre faptul că și-a dat de gol soțul.

Ea a postat mesajul „Besa 🙂 google it”, alături de un smiley face, iar mai josîși îndemna următorii să caute cuvântul pe Google.

Besa se referă la un cuvânt albanez care s-ar traduce prin „pe cuvânt de onoare”. Poate fi tradus ca „demn de încredere” sau referitor la cineva care își ține promisiunile.

Fotomodelul a postat acest cuvânt ca să spulbere vocile critice ale celor care au spus că din cauza ei a ajuns Dragoș Săvulescu în închisoare.

În 2019, omul de afaceri a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare alături de Radu Mazăre și Cristi Borcea în dosarul retrocedărilor de plaje.

Săvulescu a fugit din România înainte ca instanța să îl condamne definitiv și s-a stabilit în Italia.

Autoritățile din România au cerut extrădarea, dar Curtea de Apel din Napoli a respins cererea. Judecătorii italieni au transformat pedeapsa primită de afacerist în România, de cinci ani și jumătate cu executare, în doi ani și cinci luni cu suspendare pe teritoriul Italiei.

Dragoș Săvulescu a spus că va ataca la CEDO pedeapsa

”În final, am primit o condamnare pentru complicitate la abuz în serviciu dar, conform minutei acestei sentințe, – așa incorectă, abuzivă și ilegală cum este ea -,

NU DATOREZ STATULUI ROMÂN ȘI NIMĂNUI NICIUN BAN, PENTRU CĂ NU AM PRODUS NICIUN PREJUDICIU!”

„O măsură importantă pe care o voi lua va fi categoric atacarea la CEDO a sentinței de condamnare! Chiar dacă nu am niciun dubiu în legătură cu demonstrarea la CEDO a abuzurilor, nedreptăților și încălcării drepturilor mele legale,

deși sunt sigur în proporție maximă de obținerea unei Hotărâri de condamnare a Statului român și de anulare a sentinței de condamnare,  timpul extrem de îndelungat alocat de forul european până la o judecare a dosarului constituie o problemă mare!

În plus, formalitățile nu permit înregistrarea unei acțiuni în instanță la Curtea Europeana decât abia după motivarea sentinței date”, a scris Dragoș Săvulescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI