În ce a băgat Cristian Țântăreanu 12 milioane de euro. Omul de afaceri vrea să dea lovitura la 77 de ani (exclusiv)

În ce a băgat Cristian Țântăreanu 12 milioane de euro. Omul de afaceri vrea să dea lovitura la 77 de ani (exclusiv)
Cristian Țânțăreanu a făcut o investiție de 12 milioane de euro

Cristian Țânțăreanu a investit recent nu mai puțin de 12 milioane de euro. Celebrul om de afaceri este pregătit să dea oricând lovitura cu noua sa idee. Ce și-a propus acesta și care este noul proiect?

Cristian Țânțăreanu, detalii despre investiția de 12 milioane de euro

Cristian Țânțăreanu a ajuns la vârsta de 77 de ani și niciodată de-a lungul vieții nu a lăsat afacerile mai prejos. Chiar și acum este considerat unul din cei mai bogați oameni din România și se dedică proiectelor de viitor, crezând cu tărie în ideile sale.

Afacerile lui se ridică în total la aproximativ 50 de milioane de euro, iar de curând a mărturisit că vrea să avanseze cu un alt proiect. Mai exact, este vorba despre un salon de evenimente special amenajat pe malul lacului care va putea găzdui nu mai puțin de 2.000 de persoane.

Bărbatul este unul din cei mai de succes și cunoscuți oameni din această sferă, iar în anul 2007 se bucura de o avere estimată undeva la 45-50 de milioane de doari din bussines-urile cu imobiliare și construcții.

Vedeta a dezvălluit că în perioada în care s-a instalat criza sanitară în România s-a asociat cu mai mulți prieteni pentru a face mai multe săli de evenimente unde pot avea loc nunți, petreceri aniversare sau petreceri de botez.

Detalii despre afacere

“Am de muncă mult la acel salon de evenimente pentru că este foarte mare. Eu zic că în cam șase luni o să îl terminăm cu totul, acum sunt multe de pus la punct. Nu este nimic finalizat ca la carte. Însă, până atunci mă mai plimb.

Sunt în Viena acum, ma relaxex. Sunt bine, sănătos. Suntem mai mulți acționari. Toată investiția se duce undeva la 12 milioane de euro. Acum depinde să vedem ce mobilier luăm.

Are o capacitate de 2.000 de persoane, o să aibă șapte săli unde invitații sper să se simtă ca acasă. Toate aceste saloane or să fie pe malul lacului Paradisul Verde. Este o zonă foarte frumoasă, de basm, cu aer curat și multă liniște”
Cristian Țânțăreanu (Sursa: impact.ro)

 Deține un cartier de lux

Amintim că vedeta deține un cartier de lux din Corbeanca unde își are și reședința. De asemenea, el a construit celor trei copii câte o vilă de lux a câte 3.000 de metri pătrați care s-au ridicat la valoarea de 600.000 de euro fiecare, mai arată sursa citată.

Din păcate, relația cu Dragoș, fiul său natural, nu este deloc una bună. Cei doi nu-și mai vorbesc de ani buni după ce băiatul și-a părăsit soția și copiii pentru Adriana Nicolae, cunsocută românilor în rolul de fostă dansatoare în cadrul emisiunii ‘Surprize, surprize’.

Cristian Țânțăreanu a mai mărturisit că nu se consideră printre cei mai bogați români, ulterior mărturisind cât este pensia pe care o primește lunar și pe care i-a ‘donat-o’ nepoatei în întregime.

”Nu am fost niciodată printre cei mai bogați, dar mie îmi ajunge. Am 14 milioane de lei vechi. Atat e pensia mea. Dar, pensia mi-o ridica o nepoata. I-am dat-o ei. Banii se duc la ea”, a spus Țânțăreanu la emisiunea 40 de întrebăari cu Denise Rifai.