Pe ce a dat Cristian Țânțăreanu 12 milioane de euro. Afaceristul speră să dea lovitura EXCLUSIV

Pe ce a dat Cristian Țânțăreanu 12 milioane de euro. Afaceristul speră să dea lovitura EXCLUSIV
Pe ce a dat Cristian Tantareanu 12 milioane de euro

Cristian Țânțăreanu (77 de ani), unul dintre cei mai bogați și controversați afaceriști din România, cu o avere estimată la 50 de milioane de euro, se luptă de 12 ani cu un diagnostic greu, cancer la colon. El ne-a povestit, cu umor, despre afacerile profitabile, relaxantele vacanțe în străinătate, dar și despre problemele de sănătate, în interviul pentru impact.ro

„Nu vreau să trăiesc o sută de ani, vreau să trăiesc până încep să mă chinui”

Cristian Țânțăreanu a iubit dintotdeauna luxul, femeile frumoase și petrecerile, dar, în ultimii 12 ani, de când a fost diagnosticat cu o boală gravă, cancer la colon, duce o viață mai cumpătată. Contactat de reporterii Impact.ro, excentricul afacerist ne-a spus:

„Nu vreau să trăiesc o sută de ani, vreau să trăiesc până încep să mă chinui. Sunt bine, sănătos, la vârsta de 77 de ani, mai obosesc când urc scările.”

El nu a avut de suferit, în afaceri, la vreme de pandemie, muncitorii lucrând de zor la noua afacere a acestuia:

„Acum fac un complex de săli de evenimente, o să fie ceva mai mare, vreo 2.000 de persoane o să încapă acolo. Toată investiția s-a ridicat la 12 milioane de euro”, ne-a mai zis Cristian Tânțăreanu, pentru impact.ro.

Dar, nu a renunțat la vacanțele în străinătate:

„Ce să fac? Vegetez! M-am întors acum cinci zile din Turcia, am fost și în Grecia, Egipt și urmează să mergem să vizităm România. Nu merg de mai mult de trei- patru ori pe an în vacanță. Am fost la începutul anului și în Tenerife”.

Cristian Țânțăreanu: „Mă chinui să beau o băutură răcoritoare, în loc de ţuică sau de o vodka”

În ciuda problemelor de sănătate cu care se confruntă, Cristian Țânțăreanu nu și-a pierdut niciodată simțul umorului:

„Mă pregătesc pentru Bellu, nu aţi văzut că scria mare? Anunţ devastator! Mă pregătesc pentru Bellu. Plajă nu prea fac, nu ştiu dacă am făcut vreodată baie în piscină în cinci ani, dar trăim, supravieţuim. Acum mă chinui să beau o băutură răcoritoare, în loc de ţuică sau de o vodkă”, declara afaceristul, la România TV.

Cristian Țânțăreanu a fost diagnosticat, în 2009, cu cancer la colon, an în care a fost supus și unei operații la Paris, care i-a salvat viața.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI