Ce pensie are Cristian Țânțăreanu, de fapt. Milionarul în euro a spus adevărul

Ce pensie are Cristian Țânțăreanu, de fapt. Milionarul în euro a spus adevărul
Ce pensie are milionarul de la Corbeanca

Un bine cunoscut afacerist, dar și personaj pitoresc în mondenul românesc, este Cristian Țânțăreanu. Considerat ca făcând parte din clasa milionarilor români, afaceristul a vorbit recent despre averea sa. A vorbit și despre pensia pe care o are acum. Se mândrește cu afaceri de milioane, recent investind 6 milioane de euro într-un nou business.

Afacerile de milioane de euro deținute de Cristian Țânțăreanu

Unul din cei mai controversați milionari din România, Cristian Țânțăreanu are afaceri de milioane de euro. Cea mai recentă afacere este o investiție de 6 milioane de euro, cel puțin așa declară afaeristul. Invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Cristian Țânțăreanu a vorbit despre investițiile sale recente.

În mare parte, banii i-au venit din afacerile sale imobiliare, unele deja arhicunoscute. Celebrul complex rezidențial de la Corbeanca i-a adus notorietatea dar și foarte mulți bani. Întrebat de jurnalista Denise Rifai despre ultimele sale investiții, milionarul Cristian Țânțăreanu a declarat:

”Eu pot să spun de averea familie. Cred eu 20-30 de milioane de euro, ținând cont că SPA-ul e vreo 6-7 milioane. În lucrarea asta am băgat 6 milioane, casele, terenurile care mai sunt…

Fiecare casă a copiilor e de la 600.000 de euro la prețurile de azi. (…) N-am fost niciodată printre cei mai bogați. Era aiureală când spuneam 70 de milioane, nici vorbă!”, a povestit Cristian Țânțăreanu la Kanal D.

Ce pensie are milionarul de la Corbeanca

Ajuns la vârsta de 77 de ani, Cristian Țânțăreanu poate spune că are tot ceea ce-și dorește. Afaceri de milioane, bani în conturi, o familie reușită, ce altceva și-ar mai puta dori. A trecut printr-o perioadă mai grea, soția acestuia având probleme de sănătate, dar au trecut cu bine peste ele.

Afaceristul a povestit că partenera sa de viață, în perioada anului trecut, a intrat într-o depresie generată de ceea ce se întâmplă. În cele din urmă totul s-a ameliorat, iar acum soția milionarului este mai bine.

La un om cu o avere ca a lui Cristian Țânțăreanu, te-ai aștepta și la o pensie pe măsură. Numai că, spune milionarul, pensia pe care o încasează lunar nu trece de 1.400 de lei. Banii, a mai spus Cristian Țânțăreanu, nici măcar nu-i ridică el, ci se duc toți către o nepoată de-a sa.

„Am 14 milioane de lei vechi.  Atât e pensia mea. Dar, pensia mi-o ridică o nepoată. I-am dat-o ei. Banii se duc la ea”, a mărturisit milionarul Țânțăreanu.

În rest, afaceristul spune că este sănătos, și că ține cont de sfaturile medicului de familie.