Impact.ro: Tatăl lui George Burcea, dezvăluiri incendiare după ce soțul Andreei Bălan a fost prins drogat la volan! “Ei aveau de mult probleme”

Impact.ro: Tatăl lui George Burcea, dezvăluiri incendiare după ce soțul Andreei Bălan a fost prins drogat la volan! “Ei aveau de mult probleme”

Tatăl lui George Burcea a luat poziție, după ce acesta a fost prins drogat la volan, pe data de 21 februarie, în jurul orei 10:00. Nelu Burcea a făcut o serie de dezvăluiri despre fiul său.

Tatăl lui George Burcea, dezvăluiri incendiare după ce soțul Andreei Bălan a fost prins drogat la volan!

Nelu Burcea nu a stat pe gânduri și a luat poziție în scandalul în care este implicat fiul său. Reamintim că în urmă cu patru zile, George Burcea a avut de dat mai multe explicații în fața autorităților, pentru că a fost prins drogat la volan. Mai mult, acesta s-a ales și cu dosar penal, în acest sens, fiind depistat pozitiv pentru cocaină. Soțul Andreei Bălan se afla sub influenșa substanțelor interzise, fiind testat cu ajutorul unui aparat de specialitate, de către agenții de la Rutieră.

Ce spune tatăl lui George Burcea

Nelu Burcea a făcut o serie de declarații referitoare la acest episod, potrivit surselor Impact.ro

„Ce să zic, aveam bănuielile mele ca face asta (n.r: că se droghează). Îmi pare tare rău că a ajuns să facă asta, are și el familie, copilași. Muncește mult și asta face George cu banii câștigați? Nu vreau să zic mai multe, este un subiect tare sensibil. Îmi pare rău pentru el”, a spus bărbatul. Mai mult decât atât, acesta a făcut referire și la relația dintre fiul său și Andreea Bălan.

„Vă zic ce am mai auzit si eu din diferite probleme. Ei aveau de mult probleme, dar Andreea a fost foarte intelegatoare și permisivă. Dar el parcă a luat-o razna. După ce s-a aflat astăzi (n.red. că s-a drogat), sper să vă dați seama cât adevăr este în vorbele lui despre mine”, a mai declarat tatăl lui George Burcea, potrivit sursei citate.

Momentul în care George Burcea a fost prins de polițiști drogat la volan s-a întâmplat la data de 21 februarie, la ora 10:00, când bărbatul se afla la volanul unui automobil marca Mitsubishi. George Burcea a fost tras pe dreapta de către polițiști, pe Bulevardul Eroilor, din localitatea Voluntari, fiind la o distanță de doar câteva străzi de locuința sa și a artistei.

“A fost testat cu aparatul Drug Test și a ieșit pozitiv la cocaină. A fost băgat în mașina Poliției și dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sânge și de urină. Acesta a fost cooperant și se vedea în comportamentul lui că ceva nu este în regulă”, au dezvăluit sursele din interiorul anchetei, potrivit click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI