Impact.ro: Tatăl lui George Burcea aruncă bomba! Cum l-a pus la zid pe actor și ce spune despre Andreea Bălan

Impact.ro: Tatăl lui George Burcea aruncă bomba! Cum l-a pus la zid pe actor și ce spune despre Andreea Bălan
Mesajul tranșant al tatălui lui Geoge Burcea

Tatăl lui Geoge Burcea se implică în scandalul dintre fiul său și Andreea Bălan. Ce spune socrul cântăreței despre ea și despre situația controversată dintre cei doi soți? Cum îl pune la zid pe propriul său copil?

Tatăl lui George Burcea, mesaj tranșant în scandalul dintre fiul său și Andreea Bălan

Scandalul care este pe buzele tuturor are o nouă perspectivă. Tatăl lui George Burcea vine în apărarea Andreei. Nelu Burcea a susținut, pentru impact.ro, că fiul său este ipocrit și că blamează atitudinea sa, pe când el face același lucru. Socrul cunoscutei cântărețe susține că fiul său exagerează și distorsionează realitatea, pentru că lucrurile nu stau așa, de fapt.

„Ce bărbat este acela care își părăsește familia? Își lasă soția și copii? El vorbeste despre moralitate? Minciunile exagerate ale acestui actor visător nu vor duce la nimic bun. Sunt pregătit să spun tot”, a spus sursa citată.  Amintim că nicio parte a cuplului nu a afirmat sau infirmat despărțirea oficială și au lăsat ca zvonurile să curgă neîncetat în mediul online și nu numai. În timpul acesta, Andreea oferă fanilor mesaje și indicii despre viața sa personală pe rețelele de socializare.

Mesajul tranșant al tatălui lui Geoge Burcea despre căsnicia fiului său.  Acesta îi ia apărerea Andreei Bălan
Mesajul tranșant al tatălui lui Geoge Burcea despre căsnicia fiului său. Acesta îi ia apărerea Andreei Bălan

„Ce i-ai făcut tu lui mama o să-ţi fac eu ţie”

Cei doi bărbați se află și ei într-o situație cotroversată. Nelu Burcea contestă declarațiile fiului și susține că abuzul din familie despre care vorbește George nu este dezvăluit întocmai în concordanță cu realitatea. În acest timp, modelul susține că nu își va ierta niciodată părintele pentru abuzurile sale.

„Zice: ce i-ai făcut tu lui mama o să-ţi fac eu ţie. Deschide cu mâna stângă portiera, bagă mâna lângă maneta de viteze şi scoate ceva. Îl întinde în lungul piciorului, eu văd că luceşte, era întuneric, dar erau becuri din astea, şi omul dă să vină spre mine. Când am văzut, m-am dat în spate, m-a alergat în faţa bisericii. A vrut să mă omoare. Apoi a ieşit toată lumea, el s-a blocat în maşină. El mă acuză că sunt criminal, dar nici eu nu vreau să mai vorbesc cu un mincinos şi cu un hoţ. El a devenit violent din cauza alcoolului”
Nelu Burcea Sursa: XNS

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI