Împăcare senzațională în showbiz! Vedeta Kanal D a reluat relația cu fosta lui iubită

Împăcare senzațională în showbiz! Vedeta Kanal D a reluat relația cu fosta lui iubită
Ce vedeta Kanal D a reluat relatia cu fosta iubita

Există dovezi că Anna Roman și Cătălin Cazacu s-au împăcat, iar cei doi s-au dat de gol. De amintit este faptul că Cătălin Cazacu și Anna Roman au avut parte de o despărțire dureroasă, după ce prezentatorul de televiziune a plecat la Exatlon.

Împăcare senzațională în showbiz!

Astfel, cei doi au avut parte de o despărțire cu scandaluri și acuzații, pornind apoi pe drumuri separate. Între timp, cei doi au încercat să își refacă viața cu alte persoane și puțini s-ar fi așteptat ca relația celor doi să se reînnoade.

Cum s-au dat de gol cei doi

Și cu toate că cei doi nu au oficializat relația, imaginile apărute în mediul online i-au dat de gol. Se pare că Anna Roman și Cătălin Cazacu se află într-o vacanță exotică în Zanzibar. Aceștia au postat o serie de fotografii și videoclipuri din aceleași locuri, dar un detaliu important l-au scăpat și în timp ce filma o petrecere pe plajă, a apărut în cadru și Anna Roman. Pe ea au dat-o de gol coafura, dar și tatuajul de pe spatele vedetei.

În plus, Cătălin Cazacu spunea că niciunul dintre ei nu a greșit față de celalt și că ar trebui să continue să aibă o relație bună.

„Ceea ce a fost între mine și Anna Roman, mă refer la cum s-a terminat între noi, a fost o greșeală. Adică, de fapt, o lipsă de comunicare, o problemă la care niciunul nu am greșit, dar care s-a terminat urât. Asta e, are tot respectul meu, nu am de ce să fiu supărat pe ea și nu văd de ce să nu am avea o relație civilizată acum, la atât de mult timp după ce totul s-a terminat între noi”, a spus Cătălin Cazacu, pentru WOWbiz.ro.

Cătălin Cazacu, despre fiul său

Într-un interviu pentru Playtech.ro, Cătălin Cazacu a vorbit despre perioada de pandemie. Cum s-a simțit Cătălin Cazacu în tot acest timp?

”Nu este cea mai bună perioadă a mea, nu suport să fiu închis sau restricționat, dar astea sunt vremurile și ne adaptăm. Nu sunt tot timpul de acord cu măsurile luate și îmi exprim tot timpul părerile, dar cred că trebuie totuși să înțelegem că pericolul există”, a spus acesta.

Cu toate că are sute de trofee câștigate pe pista de motociclism, relațiile cu femei celebre din showbiz l-au propulsat de fapt pe Cazacu în atenția publicului. Cătălin Cazacu are și un fiu în vârstă de 10 ani.

”E frate-miu, așa îl alint tocmai pentru că mi se pare că suntem apropiați ca și comportament. Din păcate nu petrec atât de mult timp cât mi-aș dori împreună, dar pentru asta o să recuperăm”, a spus Cătălin Cazacu despre fiul său.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI